Annonse

MIN MANDAG, TIME FOR TIME!

Hellooooooo!

Denne dagen her har bare flydd forbi… Det er mandag – en produktiv sådan, og nå tenkte jeg å oppsummere første del av denne dagen, time for time. Det er jo litt gøy, er det ikke vel?

Så… Her er altså min mandag så langt, juuhuuu!

KLOKKEN 07.50

Jeg har allerede kommet meg opp til P3, og sitter klar i resepsjonen. Jadda, jeg har fått invite til P3Morgen, og venter nå spent på hva som venter meg. Gutta boys skal jo søren meg gå gjennom søppelet mitt i sin lille søppelspalte, så dette kan jo bli rimelig komisk!

IMG_0169

KLOKKEN 08.30

Vi er ferdigledd og ferdigsnakka, og poserer som bare juling foran kamera! Dette var noen sjukt hyggelige minutter på luften, som dere kan høre HER. Vi klemmer litt og takker for laget, før jeg suser hjemover for å hente nye styles som skal til foto.

IMG_0176

KLOKKEN 09.15

Jeg er på plass i fotostudioet til Miinto. Det er disse gutta som hjelper meg med bilder av klærene mine, og de gjør alltid en så ufattelig god jobb. Jeg leverer fra meg den splitter nye kolleksjonen som snart kommer for salg, og gleder meg som en liten unge til å høre hva dere synes.

IMG_0184

IMG_0182

KLOKKEN 10.00

Jeg har kommet meg på butikken for å hente noen ukjente pakker, og blir naturligvis veldig forbauset over hvor svær den er. Jeg har handlet i tillegg, og får selvsagt problemer med å bære alt ut i bilen. Man går jo aldri to ganger, vett, haha! Synd det ikke finnes et bilde av at jeg kaver og herjer med litt for tung last ut av butikken… Dét hadde vært noe det, haha!

IMG_0185

KLOKKEN 10.30

Den store forundringspakken er åpnet, og det viste seg å være en herlig sommergave til Dennis og meg fra Icon Distribution. Noe så hyggelig! Alltid kjekt med en liten oppmuntring i posten, mellom alle de ufattelig deprimerende regningene. Jeg går straks i gang med å vaske litt klær før vi suser i et møte.

IMG_0192

IMG_0193

KLOKKEN 13.00

Vi er ferdig i møte, og jeg kjører Dennis hjem før jeg kjører opp til Ekebergrestauranten. Jeg har en avtale med MakeStyle og Dajana bak Dajana Makeup, og vi lager kule planer for uken. Dajana skal sminke meg på onsdag, og det skal selvfølgelig filmes, juuhuu! Noen som er keen på sminkevideo?

Vi hygger og prater over en lunsj, som for min del består av verdens kjipeste salat. Ekebergrestauranten har ikke en eneste rett for veganere, men mekker sammen noen nitriste salatblader og et par gulrøtter. Really?? Ekebergrstauranten, dere kan seriøst bedre enn det her!!!

IMG_0201

IMG_0203

KLOKKEN 16.30

Jeg har kommet meg hjem igjen etter et givende og superhyggelig møte, og går nå løs på mailboksen og andre oppgaver som brenner. Det er mye som skal fikses til butikkåpning, som både poser, logo til vinduet, goodiebags og kleshengere. Dette er jo bare en brøkdel av hva som skal på plass, så det gjelder å henge i. Jeg jobber og taster i vei på tastaturet, før sulten nok en gang melder sin ankomst – det blir rester til middag, og nå sitter jeg stappmett i såffan før jeg skal gjøre meg klar til å stikke bort i butikken. Det er mye som skal ryddes og kastes, og det er dette Dennis og jeg skal gjøre i kveld, hurra!

IMG_0195

Min mandag så langt, altså… En skikkelig fin en, faktisk – det er jaggu ikke verst!

Hvordan har ukens første dag behandlet dere, vakre venner?

Annonse