Annonse

MIN NYE BESTIS

Okei, si hallo til min nye bestis – Barney! Verdens kuleste og ikke minst nydeligste undulat, som jeg er barnevakt for i helgen. Sjå på’n, haha. Så utrolig søt, supersosial og morsom, som snakker hele dagen lang.

«Koooosegutt» , «I love you, Barney» , «kom’a» , er bare noe av det han sier på repeat, og jeg klarer ikke slutte å flire av denne lille store sjarmøren.

IMG_1612

IMG_1579

Betty og jeg ligger forøvrig som to slakt her i såffan. Vi kjenner så altfor godt at vi var på fest i går, og det krever en enorm viljestyrke å komme seg opp av såffan og ut i solen – været er nydelig i dag, og det må vi utnytte. En hyggelig brunch på Løkka står for tur, etterfulgt av, *trommevirvel*, brudekjoleprøving! Åhåj som jeg gleder meg.. Tenk det, i dag skal jeg prøve brudekjole for aller første gang. Can’t wait!

Nyt denne deilige lørdagen, skjønne venner. Jeg tar selvsagt med meg kamera i dag, så det er bare til å glede seg til neste bloggpost.

Love you all ♥

Annonse