Annonse

MIN NYE FAVORITT…

Hei igjen skjønninger. 

Er det én ting jeg ikke kan fordra å bruke penger på, så er det barberhøvel- og blader. Er dere ikke enig? Det er liksom en sånn unødvendig utgift, og jeg blir helt dårlig av å dra kortet på Coop´en pålydende 190,- om ikke mer, for en embalasje med Venus, som by the way har sluttet å legge med et ekstra barberblad… Kjedelige greier… MEN! Det har endelig kommet en løsning for oss fagre møyer som vil spare noen kroner på akkurat dette… 

Dorco Shai er verdens første barberhøvel for kvinner med hele 6 knivblader som gir en effektiv barbering og en super glatt hud. I tillegg har den et kult design, et mykt grep og et bøyelig barberhode som gir en myk og fleksibel barbering. Jeg testet den nettopp, og har fått en ny favoritt. Selvom jeg var glad i Venus tross den høye prisen, må jeg faktisk si at jeg kommer til å avslutte dette forholdet og gå videre til Dorco Shai som virkelig innfrir. I tillegg har man muligheten til å bestille bladene online, og hvor herlig er det ikke å få barberbladene i posten fremfor å måtte handle dem på butikken? LOVE IT!

Nå kan dere prøve Dorco Shai helt gratis, og selv oppleve denne nyheten. Check it out HER

 

KONKURRANSE 

En konkurranse må vi naturligvis kjøre i gang, og neste uke kommer jeg til å kåre to heldige vinnere som vil få tilsendt en høvel hjem til seg, med et års forbruk av barberblader. For å delta i konkurransen må dere svare på følgende spørsmål i kommentarfeltet:

Hvor mange knivblader har Dorco Shai?

 

Lykke til fininger, og nyt problemfri barbering i fremtiden. Hehe!

 

//Reklamebasert innlegg

Annonse