Annonse

MIN NYE FLØRT…

//Annonse

Nå tror jeg faktisk at jeg har testet ut det som testes kan, haha. Jeg er jo en vandrende reklameplakat for barberhøvler, men når det er så mange ulike typer på markedet, er det jo så kjekt å prøve ut de forskjellige merkene. Slik får man dannet et reelt inntrykk av hvilken modell som faktisk er best, og i tillegg dukker det gjerne opp en favoritt som blir en trofast følgesvenn.

Jeg har vært forelsket i Shai… Jeg har hatt en crush på Venus, og nå er jeg slutty nok til å kaste både Mr. Shai og Herr Venus på dør, for å tilbringe litt kvalitetstid med min nye flørt – Intuition EFI!

IMG_0548

Man tenker jo gjerne at det ikke kan være så altfor stor forskjell fra høvel til høvel, eller fra merke til merke. En høvel er en høvel, liksom, men når man har testet såpass mange ulike modeller som meg, skjønner man at en barberhøvel ikke nødvendigvis er bare en barberhøvel.

De ulike merkene har hver sine gode kvaliteter, men det er noe med Intuiton EFI som virkelig gjør barberingen mer smooth enn ever.

IMG_0577

Vi snakker barbering og hudpleie på et blunk, og leggene mine har faktisk aldri føltes så silkemyke som nå. Størrelsen på høvelen gjør også at man får et ekstra godt grep på den i dusjen, og så er det jo så digg å kunne ta farvel med barberskum eller barbergel.

De fire ultratynne bladene er nemlig omgitt av en hudpleieenhet som skummer i kontakt med vann, og denne enheten inneholder 100% naturlig Aloe Vera og E-vitamin, som gjør huden glatt, glad og myk! I tillegg forhindrer den uttørking, noe som jeg ser på som svært viktig når det kommer til barbering. Det er altfor mange høvler og skum som irriterer huden og gjør den tørr, men denne her gjør den rett og slett glad.

IMG_0567

IMG_0549

Dette er et alt-i-ett barbersystem som jeg er virkelig glad i – nå gjenstår det bare å se om den er like grei å ha med å gjøre når det kommer til intimbarbering. Jeg har nemlig ikke testet den der nede enda, men så har jo EFI en helt egen høvel som er dedikert til nettopp intimbarbering. Spennende! Jeg har nemlig lenge ønsket en høvel som er rett og slett er skapt for barbering der nede, og den gleder jeg meg virkelig til å prøve! Jeg har i hvert fall en følelse av at den lille herligheten, Quattro Bikini, kommer til å levere varene, og etterlate det intime området både glatt og smooth.

Erru keen på å teste ut denne herligheten, eller?

I så fall kan du enkelt bestille en nesten helt gratis prøvepakke HER. Du betaler bare 39 kroner i porto, som gjør det litt ekstra hyggelig å teste ut høvelen fra EFI.

Når man bestiller en slik pakke blir man automatisk abonnent – noe som egentlig er ganske så sweet, da man ikke lenger trenger å huske på eller måtte gå til innkjøp av nye barberblader. Du mottar nemlig 2 x 3 pakker med bladrefill hver fjerde måned, til den nette sum av 312 kroner. Abonnementet sies enkelt opp på  EFI’s nettsider.

IMG_0583

IMG_0572

IMG_0558-2

Nei, dere… Denne liker jeg! Jeg liker den skikkelig godt, og jeg tror min nye flørt og jeg kommer til å holde sammen en god stund, hehe.

Nå blir det veggietaco her i heimen, akkompagnert av de aller siste episodene av Breaking Bad. Jeg blir jo helt deppa over at vi går mot slutten, for den serien der er virkelig bra.

Har onsdagen behandlet dere bra, lovelies?

Annonse