MIN SOMMER 2012 – JUNI

Og så kom juni… Solen tittet frem innimellom, det var duket for Paradise Hotel finalefest, lanseringsfest for en ny energidrikk, siste måned på jobb før ferie, noen gøye byturer og generelt god stemning. Jeg fikk besøk av finingene Trine og Caroline fra Bergen, og hadde en helt fantastisk helg sammen med dem. I tillegg ble det en nitrist avslutning på måneden, da min kjære venninne Mia, valgte å dra fra oss og stikke så langt av sted som til Australia. Savner henne så fælt, men vet jo at hun har det helt fantastisk, så det er ihvertfall veldig godt å vite. Juni var en toppers måned, selvom vi aldri så noe til det helt store sommerværet og måneden fløy forbi… Før jeg visste ordet av det var vi midt i juli, og jeg gleder meg til å gi dere oppdatering på måneden som ble skikkelig innholdsrik…

Håper dere har en herlig onsdag. Onsdag faktisk! Er vi virkelig midt i uken allerede? Forstår det bare ikke… Tiden flyr!

 

Skrives senere, fininger! 

 

Smask