Annonse

MIN VERSTE UVANE

*Grøss* de forferdelige uvanene!

Vi har kommet til dag 15 av 40 Days Challenge, og her håper jeg dere vil dele noen av deres verste uvaner med meg. Jeg trenger å vite at vi er flere i samme båt, haha!

Min aller verste uvane er uten tvil at jeg ikke klarer å beregne tiden riktig. Dette fører til at jeg ofte er forsinket, at jeg skaper unødvendig mye stress for meg selv, og at det alltid blir litt kaotisk! I tillegg er jeg en skikkelig skippertaksperson, som altfor ofte utsetter ting. Men når sant skal sies, så jobber jeg vanvittig bra under press, så kanskje ikke det er så ille likevel?

Da jeg gikk på videregående var jeg helt lik… Jeg husker så innmari godt en oppgave i norsk, som vi hadde 3 måneder på å utføre. Jeg – som den skippertakspersonen jeg er – startet ikke på oppgaven før dagen i forveien. Faktisk gikk jeg ikke i gang før langt ut på ettermiddagen, men da jeg først satte meg ned, var jeg så engasjert at det gikk som en drøm. Her snakker vi fullt fokus på det om skulle gjøres. Jeg var ikke ferdig før klokken var nærmere 5 på morgenkvisten, men ferdig ble jeg. Oppgaven ble levert på deadline, og karakteren jeg endte opp med var 6! Helt sjukt!

Selv om jeg kan få til ganske mye under press, har jeg likevel et mål om å bli flinkere til å ikke utsette, og seøvfølgelig til å beregne tiden bedre. Dette vil definitivt skape mer harmoni og ro, og akkurat det har jeg nok veldig godt av!

Annonse