Annonse

MINDRE SNAKK – MINDRE FOKUS!

//Lokal tid: 10.01

Happy Saturday, superstars!

Når vi er på reise, er det én ting som står i fokus, og det er mat, haha. Vi er begge to fan av å prøve nye matretter, og smake på alt det deilige vi kommer over – det er ingen tvil om at god mat gjør både humøret og livet bedre.

Jeg synes virkelig synd på dem som har et ekstremt anstrengt forhold til mat, for god og spennende mat beriker faktisk livet på veldig mange måter. Og nei, nå mener jeg ikke at man skal være åpen for feite burgere og grisete fries, men det er jo så mye mer fantastiske retter å velge mellom der ute, foruten salat. Jeg ser det fremdeles så altfor ofte, at de grønne bladene går i første rekke, og dette på grunn av kalorimengde, og ikke fordi smaksløkene skriker etter en grønn symfoni. Det er så nitrist, men nok om det.. Det snakkes fremdeles så altfor mye om kropp og mat og mat og kropp, og nå må vel hele dette temaet snart legges dødt. Jo mindre snakk, dess mindre fokus, eller hva? 

Vi er i hvert fall på plass i San Diego. Min favoritt-location i California, og jeg har gledet meg så vanvittig til å vise San Diego til Dennis. Gårsdagen gikk med til litt vandring i Gaslamp Quarter, samt en god middag bestående av sprudlende og annerledes tapas på Cafe21. Denne restauranten kan anbefales på det varmeste, og her har de i tillegg til å skape magi på kjøkkenet, også spesialisert seg på sangria. LIVET, haha!

Åh 

Det er så deilig her, og jeg kan nesten ikke vente til å komme på plass på Pacific Beach. Der er jeg i himmelen, skal jeg fortelle dere.. Gleder meg til å vise dere mer av San Diego!

Hva står på planen i kveld da? Skal dere ut og danse? 

Og sånn helt på tampen, vakre venner.. I morgen er det aller siste sjanse for å nominere til Vixen Blog Awards, og jeg blir sååååå lykkelig om dere vil nominere meg i den eller de kategoriene dere mener jeg fortjener å vinne. Nominer meg HER, da blir jeg GLAD!!!

Klem i fleng 

Annonse