Annonse

MINE 8 BESTE REISETIPS!

Hellooooo, god tirsdag ♥

Det er høysesong for å komme seg på ferie, og for booking av reiser. Som dere sikkert har fått med dere, så elsker jeg å reise. Reise er LIVET! «The only thing you buy that makes you richer«, og det er ingen tvil om at jeg prioriterer reise fremfor mye annet. Det er så deilig å komme seg ut i verden.. Det er så deilig å oppleve vakre destinasjoner og spennende kulturer, og når jeg planlegger en tur, går jeg iherdig til verks for å finne de beste billettene og de fresheste hotellene, til lavest mulig pris. 

Jeg får ofte spørsmål om hvor jeg finner alle de funky og freshe hotellene jeg har bodd på, og hvor jeg finner de billigste flybillettene. Derfor tenkte jeg at det var på tide å komme med et realt reiseinnlegg, hvor jeg deler mine aller beste luring-tips med dere, hehe. 

1. BRUK GOD TID

Tid, mine venner.. Det er alfa omega når man er på jakt etter de beste hotellene. Det er så uendelig mange hoteller i verden, og det er ikke alle som finnes på Hotels.com. Jeg bruker fort tre uker på å jakte etter de mest unike hotellene, og den tiden jeg legger ned er så verdt det. I løpet av den tiden har jeg vært innom alt som finnes av booking-sider, bare sånn for å være helt sikker på at jeg ikke har gått glipp av noe, haha.

2. GOOGLE

Jeg googler meg ihjel før jeg skal på tur, og starter alltid her på Google før jeg går gjennom Booking.com, Hotels.com, eller Trivago.no. Sistnevnte er forresten min favoritt når det kommer til hotell-booking. Siden er veldig oversiktlig, du får se flere bilder uten å måtte trykke deg inn på hvert enkelt hotell, i tillegg til å få umiddelbar tilgang til anmeldelser og priser hos de forskjellige hotellsøkemotorene. 

Jeg søker alltid etter cool/funky/boutique/design/small/colorful/urban/art hotel i tillegg til destinasjonen, for deretter å velge «bilder». Da får man ofte øye på noe som ser spennende ut, og som man ønsker å se mer av. Deretter besøker jeg hotellets nettside for å se flere bilder, og plutselig har jeg funnet en unik perle ingen andre har hørt om. 

3. HOTELLETS BOOKING-SIDE VS. BOOKING.COM

Det er ikke alltid det skjer, men av og til hender det at oppholdet koster mindre ved å bestille direkte gjennom hotellets nettside. Jeg sammenligner ALLTID prisene, og sjekker prisene på ett og samme hotell, med flere ulike booking-sider. Plutselig sparer du noen hundrelapper per natt, og det er alltid innafor. 

4. INSTAGRAM

Instagram, ass.. Her er det masse inspirasjon å hente – også når det kommer til reise og hoteller.

Noen ganger vet man ikke helt hvor man vil dra på ferie, og da kan kanskje et bestemt hotell inspirere deg til hvor du ønsker å dra. Jeg har ved flere anledninger, funnet reisemål basert på bilder av et hotell som jeg bare MÅ oppleve. Ta gjerne en titt på Instagram-profiler som @myhotels, @design_hotels, @hotelsandresorts, @beautifulhotels, for å finne masse inspo til neste tur.

5. LAVPRISKALENDEREN

Norwegian flyr til en billig penge, til store deler av verden. Er du fleksibel på avreisedato må du aldri glemme å sjekke lavpriskalenderen!! Her får du opp en super oversikt over hele måneder, og akkurat på hvilken dag det er billigst å reise. Lavpriskalenderen har hjulpet meg med å spare masse penger, for noen ganger kan bare så lite som +/- 1 dag spare deg for så mye som en tusenlapp.   

6. SKYSCANNER

Skyscanner.no er også en genial side for å finne de aller rimeligste flybillettene. Her sammenlignes alle flyselskaper som tar deg til ønsket destinasjon, og man blir garantert presentert for det billigste alternativet. 

7. UNGDOMSBILLETTER

Er du under 26 år, kan du reise enda billigere med ungdomsbilletter. Disse finner du både hos SAS og Norwegian, og ungdomsbillettene funker også på enkelte utelandsreiser. Da jeg var noen år yngre fikk jeg faktisk fatt i ungdomsbilletter med SAS til Alicante, MIDT i fellesferien, for 650,- hver vei. Da snakker man valuta for pengene, ass!! 

8. AIRBNB

Om du ønsker en litt annerledes form for overnatting, er Airbnb gull verdt. Spesielt om man reiser til USA. Her koster hotellene ofte en formue, og man kan finne unike leiligheter til en fin pris.

Det som er så positivt med egen leilighet er at du føler deg enda mer hjemme, når du er på ferie. Du kan lage mat på eget kjøkken, og få følelsen av å bo i et annet land. LOVE IT! Da Dennis og jeg var i Cali i fjor, bodde vi i en unik og sjarmerende leilighet i North Hollywood. Prisen var 500,- natten, og utenfor hadde vi et helt eget basseng som vi kunne bruke om vi ville. Helt topp!

Sånn.. Husket jeg å få med meg alt nå da?

Jeg tror dette er de aller beste tipsene jeg har på lager, så nå håper jeg at dere har fått svar på noen spørsmål vedrørende reise. Still gjerne spørsmål i kommentarfeltet om det er noe mer dere lurer på, så skal jeg svare fortløpende! Og hvis dere har enda flere tips som ikke er inkludert her, er det topp om disse deles her på bloggen, hurraaaa! ♥

Og folkens? Sånn helt på tampen..

Husker dere innlegget jeg skrev om de nye og superfreshe etuiene fra Libresse?

Jeg glemte jo å kjøre i gang en konkurranse, hvor en av dere stikker av med en hel eske full av sånne, og siden disse etuiene egner seg så innmari godt på reise, passer det perfekt å kjøre i gang konkurransen i dette innlegget. Ta quizen HER,  fortell hva slags fashionista du har blitt, og gi et lite livstegn i kommentarfeltet for å bli med i trekningen, så annonserer jeg en vinner på min Facebook-side på fredag. YAAAAY!

Talk later, lovelies  ♥

SMASK

Annonse