Annonse

MINE BEAUTY-FAVORITTER

//I samarbeid med MakeStyle

Hallaisen, darlings ♥

Har dere en fin tirsdag så langt?

Jeg sitter her på kjøkkenet og blogger for harde livet, og nå tenkte jeg å dele et innlegg med dere som jeg vet at dere har ventet lenge på. Jeg får nemlig veldig ofte spørsmål vedrørende hvilke beauty-produkter jeg liker best, samt hvilke produkter jeg bruker til vanlig, og selvom jeg som regel ser ut som en dass, har jeg likevel noen favoritter i samlingen, haha. Hvem skulle trodd det, hæ?

Så… Her er altså mine beauty-favoritter!

Untitled22

IMG_4711

IN THE BALM OF YOUR HAND PALETTE

Jeg bruker sjelden øyenskygge, men denne paletten er så fresh i seg selv at jeg bare måtte ha den, haha. Den inneholder også noen freshe leppefarger som jeg digger!

BEAUTÈ PACIFIQUE

Jeg elsker absolutt alle produktene fra Beauté Pacifique. Her snakker vi hudpleieserie som virkelig er god for huden, og som behandler den godt. Jeg har prøvd mange ulike ansiktskremer og hudpleieprodukter, men ingenting slår BP. Mine favoritter som jeg ikke kan leve uten, er den superdigge fuktighetsgivende dagkremen, ansiktsserumet, og renseskummet, og selvom jeg er altfor lite flink til å rense huden så ofte man burde, er huden min såpass fin at jeg velger å tro at BP gjør underverker, selv i små mengder.

KIDE

Halleluja… Finske KIDE er virkelig noe å rope hurra for, og jeg har omsider funnet en erstating til solpudderet fra Too Faced. Jeg har jo sverget til Too Faced i alle år, men siden merket kun er å få på Sephora, har det blitt litt trøblete. Nå er det skraptomt, og heldigvis leverer KIDE varene så til de grader. Pudderet smelter inn i huden, og føles helt fantastisk. I tillegg er produktene organisk, noe som er et stort pluss! Akkurat nå bruker jeg KIDE Bronzer Sunshine samt KIDE Blush Kissed, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd.

MAST

Jeg har blitt godt kjent med alle produktene fra MAST, og jeg tror de aller fleste av dere har fått med seg at jeg sverger til dette merket når det kommer til hårverktøy. Siste tilskudd til samlingen er rettetangen Gizmo ALL BLACK Limited Edition, og denne må være den beste rettetangen i historien. Nå er den til og med på tilbud, så grab it before it’s gone!

EVAGARDEN

Jeg har lagt mitt elsk på Chubby Lipstick fra Evagarden… En matt og fargerik herlighet som sitter godt på leppene, og som er like fin alene, som under en gloss.

IMG_4698

IMG_4722

IMG_4687

IMG_4718

IMG_4709

IMG_4693

IMG_4713

IMG_4689

Nå blir det frokost, før Dennis og jeg skal i et møte klokken 14.00… Endelig en grunn for å komme seg ut av hus, og til å freshe seg litt, hehe, så kanskje det blir noen outfitbilder også? Hmmm!

Hvilke beauty-produkter er forresten deres favoritter?

Nyt dagen så lenge, så sees vi senere ♥

Annonse