Annonse

MINE CONVERSE

Jeg er fremme! Finally! Så nå er det god mat og vin som står på agendaen. Fokus er selvfølgelig også med på tur, og begynner å finne seg til rette her i Stavanger. Koselig! 

Over til noe helt annet… Jeg vet ikke hvor mange forespørsler jeg har fått angående det å legge ut et innlegg hvor jeg viser alle Conversene mine, og selvom jeg har lagt ut et slik innlegg tidligere, kommer det her enda en gang. Endelig. Beklager at det har tatt litt tid, men her er de altså… Mine elskede Converse som jeg ser på som det beste i hele verden når det kommer til sko, og en type sko jeg aldri kan få nok av. Denne familien kommer uten tvil til å få flere tilskudd, men det blir nok ikke før til våren… Ser forresten at jeg har glemt å ta med 3 par. Grå, sorte og hvite i skinn. Så da er jeg visst oppe i 15 par. Ojsann! 

Hva synes du om Converse? 

Annonse