Annonse

MINE FAVORITT-HUDPLEIEPRODUKTER

//Annonse

Må hudpleieprodukter koste skjorten for å kvalifiseres til å være gode produkter? Nei! Og det synes jeg er helt vidunderlig. Det sitter langt inne for meg å bruke tusen spenn på en knøttliten dagkrem, og derfor er jeg så glad for at det er mulig å få fatt i kvalitetsprodukter som ikke ruinerer lommeboken. Origins er en vidunderlig serie til en fin pris, og produktene har lenge vært en stor favoritt her hjemme. Dette er vel tredje gang jeg anbefaler Origins her på bloggen, og jeg kan med hånden på hjertet si at dette er kremer jeg anbefaler på det varmeste. Men – uansett hvilke anbefalinger man kommer over, er det viktig å vite at vi alle har ulike hudtyper, og at noen kremer som passer perfekt for min hud, ikke nødvendigvis passer bra for din… Men det som er sikkert, er at man uansett hudtype vil ha behov for både fukt og pleie.

Det er vel først etter at jeg fylte 30 at jeg faktisk har blitt flinkere med hudpleierutinene mine. Jeg har alltid syntes at det har vært så innmari kjedelig å stå der på badet og pleie huden, men jeg har liksom følt at det har vært på tide å gi den en litt bedre behandling. Den har tross alt holdt ut med meg gjennom alle disse årene, så såpass skylder jeg den, eller? Hah! Samtidig kan jeg innrømme at jeg ikke bruker veldig mye tid, men akkurat passe til at jeg ikke går lei. En fuktmaske over natten et par ganger i uken gjør susen, i tillegg til å bruke noen digge kremer som føles godt på huden. I tillegg reiser vi jo en god del, og huden trenger faktisk litt ekstra kjærlighet når man er mye på farten.

Jeg har nå testet fire reisevennlige produkter fra Origins som føles fantastisk på huden…  At de kan tas med i håndbagasjen om man skal ut å fly, er også en stor bonus! Det er jo så kjipt at favorittkremene må ligge igjen hjemme når man ikke ønsker å sjekke inn bagasje, men alle disse fire herlighetene får altså plass i denne knøttlille posen man finner ved sikkerhetskontrollen, haha. Den forbanna posen, ass… Men – regler er regler.

Jeg elsker alt med Origins – både produktene men også misjonen som er så bra, og som virkelig går hånd i hånd med mine verdier og standpunkt. I tillegg er de basert på naturlige og sertifiserte økologiske ingredienser, og inneholder ingen parabener, ftalater, propylenglykol, mineralolje, PABA, vaselin, parafin, DEA, eller animalske ingredienser (med unntak av den dyrevennlige honning og bivoks).

Origins tester heller ikke på dyr, og i tillegg gjør de alt de kan for å få satt en stopper for dyretesting i land som f.eks. Kina. Dette gjøres ved å samarbeide tett med The Institute for In Vitro Sciences som jobber for å sikre at alternativ testing blir den globale standarden. Så, Origins er bare så ubeskrivelig bra tvers igjennom, og et merke jeg bruker med både glede og stolthet.

Origins ser på det som deres forpliktelse å ta ansvar for å ta vare på planeten vår, som betyr at deres produkter produseres ved hjelp av en kombinasjon av fornybare ressurser, vindkraft og miljøvennlige produksjonsmetoder. De bruker resirkulerte materialer så ofte som mulig, som har resultert i at Origins allerede har plantet tilsvarende 1,25 millioner trær. Halleluja! Når man vet at dette er historien, misjonen, og visjonen bak produktet – blir man bare enda mer happy over å kjøpe nettopp disse produktene som er snille med både huden og planeten ♥

Alright… Så var det disse produktene da, dere! Her kommer litt info om hvert produkt – kanskje noen av disse er noe for deg? Jeg er i hvert fall evig glad i nattmasken og alt i GinZing-serien. Altså… Den duften!? Yummy!

Drink Up Intensive Overnight Mask: Hud er avhengig av vann for å opprettholde et friskt og sunt utseende, men i løpet av dagen mister huden vital fukt. Jo mer travelt du har det, jo mer fukt mister du. Denne intense fuktmaske med avocado og aprikoskjerneolje går straks dypt ned i huden og gjenopbygger fuktreservene, og bygger et reservelager til morgendagen. Japansk tang reparerer hudens barriere for å forhindre fremtidig dehydrering. Bruk den ro ganger i uken eller som ønsket, masseres lett på ren hud ved sengetid.

GinZing Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream: Skjem bort huden med en ultra-fuktgivene og pleiende krem. Inneholder ginseng- og kaffebønneekstrakt som gir huden ny energi og vitalitet. Huden får umiddelbart en frisk, sunn og strålende glød. Denne er rett og slett helt vidunderlig! Perfekt dagkrem til trøtte tryner.

GinZing SPF 40 Energy-Boosting Tinted Moisturizer: Solfaktor som er et stort pluss, i tillegg til at kremen gir en fantastisk glød. Den gir et lite hint av solbrun hud, som passer perfekt etter en lang vinter, og nå som vi er i ferd med å entre sommeren. Nydelig duft og deilig konsistens!

GinZing Refreshing Eye Cream: Åh – denne her er så deilig på morgenkvisten når man er trøtt i trynet. Den føles noe kjølig rundt øyene, og gjør mørke partier under øyene umiddelbart mindre synlig. Origins proprietære kompleks av koffein fra kaffebønner, Panax Ginseng, magnoliaekstrakt og naturlige lysende ingredienser får hurtig huden til å se friskere ut, og gjenoppretter utstråling av trøtte øyne. Påføres forsiktig rundt øyeområdet med fingerspissen om morgenen eller etter behov.

Origins i mitt ♥

Om noen timer står hang out med jentene og Jaxon på planen, og jeg gleder meg sååå til å se dem alle sammen – spesielt Jax. Det er altfor lenge siden jeg har sett han nå, så dette skal bli en skikkelig hyggelig søndag.

Kos dere masse – nyyyt denne deilige, solfylte dagen. Sees senere ♥

Annonse