Annonse

MINE HUDPLIERUTINER PÅ 1-2-3

//Annonse

Happy torsdag, superstjerner – snart helg!

Vi har kommet oss opp av sengen, og skal straks sette kursen mot flyplassen. Oslo venter, og det gjør en altfor rotete leilighet også, haha. Det var jo så vidt vi fikk snudd i døren etter Palmesus før vi skulle videre, som resulterte i at alt som var med i kofferten til Kristiansand, nå ligger strødd rundt i både gang og stue – haff. Nå er det altså én ting som gjelder; å få orden, men først tenkte jeg å dele mine hudpleierutiner med dere – det er nemlig mange som spør hva jeg gjør for å ta vare på huden min, og sannheten vil nok få flere av dere til å rynke på nesen…

Jeg har nemlig aldri vært noe særlig flink til å ta vare på huden min – det vet dere som har fulgt meg over flere år, at jeg har en lei tendens til å legge meg med sminke, rett og slett fordi jeg ikke gidder å fjerne den. Når sant skal sies bruker jeg svært lite sminke, men det er likevel ikke en unnskyldning for å ikke behandle huden bra. Jeg har alltid vært litt beundret og misunnelig på dem som faktisk orker å ta seg tid til å sette av en time til både morgen- og kveldsstellet, hvor gode kremer og produkter, blir pleiet godt inn i et happy ansikt. Jeg har som regel vært hun som bare pusser tenner, sier peace out i speilet, for så å slukne på puten fem minutter senere…

Flere ganger har jeg fått kjeft, haha – fått kjeft av bl.a overnattingsgjester som har vært vitne til mine manglende rutiner, og som har bedt meg begynne å ta vare på huden. «Jada, jeg skal bli flinkere» sier jeg alltid, og det er først nå at jeg faktisk har begynt å innse at det kan være lurt å sette av bittelitt ekstra tid til selvpleie både før og etter en god natts søvn. Huden blir jo ikke yngre, akkurat, og det hjelper definitivt på om man har nye produkter man ønsker å teste – det blir liksom like moro som tannpussen med splitter ny tannbørste og tannpasta, haha. Med nye hudpleieprodukter, kommer altså inspirasjonen til å bli flinkere med hudpleierutinene snikende – i hvert fall hvis produktene heller ikke koster en million, slik at man ikke får vondt i lommeboken hver gang man setter i gang.

Jeg har som dere vet testet den nye, superdigge og veganske serien fra Origins, som på noen uker har rukket å bli en av mine soleklare favoritter. Jeg gikk til innkjøp av tre herligheter fra GINZING-serien – en serie jeg har skrevet masse om i dette innlegget. Produktene føles så fantastisk på huden, og gjør både morgen- og kveldsstellet til en lek. På 15 minutter er jeg klar, og det skal altså ikke mer enn 15 minutter til for at jeg føler meg fresh som en skvist appelsin i et glass fult av isbiter. Her er min nye rutine, steg for steg:

1. Det er ikke alltid jeg gidder å dusje – ei litta kattevask fungerer utmerket, og som dere vet vasker jeg ikke håret mer enn max en gang i uken. Man føler seg naturligvis ekstra fresh etter en digg og varm dusj, og huden blir i tillegg ekstra mottagelig og klar for gode produkter. Steg nummer en er altså den forfriskende GINZING – Refreshing Scrub Cleanser , som jeg gjerne tar med meg i dusjen om jeg starter eller avslutter dagen der. Den masserer jeg lett inn i hele ansiktet og på halsen, mens jeg drømmer meg bort til palmesus og late dager på stranden.

2. Skrubben skylles lett av med vann, og det finnes jo ikke noe mer forfriskende enn å bruke kaldt vann mot et trøtt og trasig morgentryne. For en ende bedre energi-boost, sprayer jeg ansikt og hals med GINZING – Energy-Boosting Treatment Lotion Mist, som gir meg en vidunderlig følelse av å være omringet av sitrusfrukter og solskinn. Denne sprayen er god!

3. Jeg avslutter med det jeg vil karakterisere som den diggeste og mest forfriskende ansiktskremen nord for ekvator, nemlig GINZING – Energy-Boosting Moisturizer GelKremen har gele-konsistens, som gjør den både lett å påføre, i tillegg til at den smelter fort inn i huden. Den tilfører masse fukt, uten å føles fet, som er et must om man har dårlig tid på morgenkvisten, og må være kjapp med å legge dagens makeup. Få ting er verre enn å dra solpudderkosten over en klissete hud med ansiktskrem som enda ikke har trukket inn i huden – fysj!

Hot tips: Sett en liten høyttaler på badet, og finn en chill spilleliste, eller noe spa-musikk på Spotify. Det er uten tvil den aller beste måten å avslutte dagen på – litt selvpleie akkompagnert av litt pling-plong-spa-hurra.

Alright, da er det på tide å komme seg hjemover… Nyt dagen så lenge, så sees vi senere! Og dere? Jeg er forresten veldig nysgjerrig på deres hudpleierutiner – er dere flinke til å sette av litt tid egenpleie, og hvilken produkter sverger dere til?

LOVE YOU ALL ♥

Annonse