Annonse

MINE KLÆR KAN NÅ BLI DINE!

Vintage Shopping

Folkens, mine klær kan nå bli dine, og jeg vet at flere har ønsket seg en mer oppdatert salgsblogg. Da jeg rett og slett ikke har tid til å følge opp denne, vil det nå være mulig å handle godbiter fra garderoben min på Arkaden her i Oslo, lørdag 1.des. GØY? GØY! Jeg har jo en stappfull garderobe og altfor mye klær, sko og accessories, og kommer til å ta med meg masse fint til Arkaden denne dagen, så hvis det er noe fra klesskapet mitt dere kunne tenke dere, er det bare å stikke innom standen min denne dagen. I tillegg vil det også være rundt 30 andre bloggere som kommer til å selge sine klær, så dette blir en kjempegøy dag med muligheter til å kjøpe masse fint til en billig penge. Hurraaa!

Er det noen spesielle kategorier (skjørt, bukser, jakker, osv.) dere kunne ønske jeg tok med denne dagen? 

Suss og Klem 

Annonse