Annonse

MINE MEST LIKTE IG-BILDER!

Hallaisen 

Tirsdag og greier.. Har dere det fint? 

I går var dere veldig hjelpsom på Snapchat, da jeg spurte om hva dere ville lese på bloggen. Skrivesperren kom og tok meg gitt, og da er tips fra dere gull verdt!

Flere av dere ønsket en oversikt over de mest leste blogginnleggene jeg har skrevet, og de mest likte bildene på Intstagram. Dette er jo en kjempeidé, og i dag fyrer jeg løs med sistnevnte – mine mest likte bilder på Instagram!


1. Dette er faktisk helt sjukt, og jeg aner ikke hva som skjedde her. Men mitt aller mest likte bilde har fått så mange som 1.059.064 likes. Over EN MILLION LIKES?? Jeg fatter det bare ikke.. Det er et bilde av noen armbånd, liksom! Bare så synd at hele millionen ikke begynte å følge meg i samme slengen, haha! 

Hashtags: #details #armcandy #bracelets #accessories #style #fashion

2. Dennis tok dette bildet av meg da vi var på Hawaii, og har til nå kommet opp i hele 321.161 likes. Kanskje det er tatoveringen som gjør det? Jeg skjønner fint lite, men klapper i mine hender over at tre hundre tusen mennesker har trykket på like.

Hashtags: #ootd #overall #laidback #somewear #junkyardnorge #style #streetfashion #swag

3. Vi var innom China Town på Hawaii, og der tok jeg et bilde av toppen av en bygning jeg fikk skikkelig sansen for. Dette resulterte i 141.639 likes. 

Hashtags: #chinatown #cool #architecture

4. Like før avreise til Berlin, la jeg ut et bilde av denne fantastiske byen som jeg fant på Google. Det var tydelig at dette falt i smak, for bildet fikk så mye som 60.360 likes. 

Hashtags: #berlin #travel #goodtimes

5. Fokus er poppis på Insta, og dette deilige bildet av oss to var det så mange som 19.415 personer som likte. 

Hashtags: #love #dog #pomeranian #cute #fluffy

6. Positivitet og feelgood gjør seg godt på Instagram. Dette bildet fikk 12.023 mennesker til å smile!

Hashtags: #smile

7. Disse tatoveringene, ass.. Denne tattisen på låret har jeg sett flere ganger på både Weheartit og Instagram, så det er tydelig at den har falt i smak hos mange. GØY! Dette bildet fikk hele 12.492 likes, da jeg postet det for 116 uker siden, haha. 

Hashtags: #tattoo #ink #bodyart #roses #skull #colorful #playful

8. Outfits slår ikke alltid like godt an på Instagram, men dette her falt visst i smak hos så mange som 12.082 personer. Yey!

Hashtags: #ootd #galaxy #docs #ponytail #outfit #vintage #style #streetfashion #fashion

9. Fargerikt tilbehør og mønstermix er det mange som er begeistret for. I dette tilfellet hele 11.886 mennesker. 

Hashtags: #details #style #pattern #blog #neon #colorful #fun #armcandy #accessories #playful

10. Dette er mitt favorittbilde av Dennis og meg, og i tillegg til oss er det 9.328 som liker dette bildet like godt. Vi er så lykkelige sammen, og det skinner veldig godt igjennom på dette bildet. 

Hashtags: #love #happiness #couple

Instagram, ass.. Jeg tror ikke det er mulig å gå lei av denne appen, selvom jeg ikke er like aktiv der som jeg var i starten. Følg meg gjerne på @kristingjelsvik – da blir jeg glad 

Hva står på planen i dag, vakringer? 

Klem i fleng 

Annonse