MINE TOPP 3 REISEMÅL

Happy onsdag, happy lillelørdag! Nå er året virkelig i gang, og de aller fleste er vel tilbake på jobb… Det er alltid litt vemodig når en ferie går mot slutten, men samtidig litt godt å komme i gang igjen. Nå er det full fokus og hard jobbing fremover. Det er flere mål som skal nås, og da må vi gi jernet. 2019 er året!

Jeg nevnte jo for dere at 40 Days Challenge blir med meg inn i det nye året, og i dag står mine topp 3 reisemål på agendaen. Dette passer i grunn perfekt, for er det noe som gir en skikkelig motivasjonsboost i januar, så er det bilder av spennende – og gjerne solfylte – destinasjoner man kan drømme seg bort i. Det er nesten umulig å velge ut de tre beste reisemålene, men jeg skal gjøre et tappert forsøk… Det blir noen gjentagelser her, men det tåler vi, sant?

Det er jo i grunn litt sporty at jeg faktisk har vært på Hawaii to ganger. To ganger er nemlig ganske mye med tanke på at det tar fryktelig lang tid å komme seg dit, men fy søren… Når man kommer frem, blir man så blown away at man glemmer alt om reisen som tar over 20 timer.

Jeg har så mange gode minner knyttet til denne øyen, så det er jo kanskje en av grunnene til at jeg elsker Hawaii, men samtidig – hvordan kan man ikke falle for det azurblå havet, den frodige, grønne naturen, og alle de friske fargene? Det er så deilig stemning her – i hvert fall om man tar turen til Haleiwa og North Shore… Der snakker vi en deilig, laidback attitude og lave skuldre. Jeg elsker det!

Min store drøm er å få til en tur til Hawaii i løpet av høsten… Åh – det hadde vært noe!

Tokyo er noe helt annet enn det jeg er vant til. Det er nesten umulig å beskrive destinasjonen i korte trekk, rett og slett fordi det er så hinsides mye å fortelle om byen. Det er så annerledes, så vanvittig, og så ubegripelig fascinerende. Etter en dag med sightseeing har man faktisk vondt i øynene, da det er så mye spektakulært å se.

Ikke nok med at reisemålet er elektrisk, men japanerne er jo også så utrolig høflige og vennlige. Her behandler man sine medmennesker med den dypeste respekt, og det kommer tydelig frem når man ser hvordan flere hundre tusen mennesker kan krysse den travleste fotgjengerovergangen i Shibuya-distriktet, uten at noen dulter borti hverandre. Det er helt vanvittig å være vitne til så mange mennesker i bevegelse, på ett og samme sted. Wow… Bare wow! Og slik er Tokyo om man må beskrive byen med ett ord; WOW!

Denne perlen kommer nok heller ikke som en overraskelse… Jeg har pratet mye om verdens mest sjarmerende surfelandsby i Mexico, hvor jeg i grunn kunne tenke meg å flytte til for noen måneder. Kanskje neste vinter? Det var i hvert fall det Dennis og jeg ble enige om da vi var der i fjor januar – at vi rett og slett var nødt til å reise tilbake, og bli værende mye lenger.

Sayulita er svaret på sjarm, og menneskene som bor der er lune, herlige og vennlige. Maten er upåklagelig med solid utvalg av veggismat, stemningen er vidunderlig, og man blir rett og slett bare lykkelig langt inn i hjertekroken av å oppholde seg her. Vakker natur, glade farger overalt, og ikke minst – kjærlighet, respekt og medmenneskelighet! Jeg lengter tilbake ♥

Hvilke reisemål står på din Topp 3-liste? Kanskje det er noen steder som du enda ikke har rukket å besøke?

Mannen min er omsider tilbake i Oslo etter julebord og nyttårsfeiring i Stavanger… Disse dagene gikk så fort at jeg nesten ikke rakk å savne han, men hjelpes så deilig det er å ha han hjemme igjen. Nå blir det digg middag og sofakos. Perfekt lillelørdag ♥