Annonse

MINEFELT!

Annonse: FuelBox

Jeg må innrømme at det har blitt færre av de gode, dype samtalene. Det er vel kanskje bare noe sånt som skjer med tiden i et forhold… Man har liksom blitt så godt kjent, og tenker at det ikke er så mye mer å finne ut av. Og så går praten mer i de dagligdagse temaene, før man slenger seg ned i sofaen med god mat og en serie på TV. Det er jo deilig det også – å være så i ett med partneren at dagene bare flyter, men så er det samtidig viktig å utfordre hverandre litt, og ikke minst forholdet.

Noen ganger handler det om å komme i dybden på ulike temaer, og finne ut hva partneren faktisk mener – sånn innerst inne. Og det er her FuelBox kommer inn i bildet. Dette er «den gode samtalen på boks» , og en fantastisk aktivitet for to som ønsker å komme enda nærmere hverandre. Som rett og slett ønsker å bli bedre kjent, på tross av at man ikke trodde det var mulig.

For vet man egentlig hva kjæresten kommer til å svare på spørsmål som «Hva skulle du ønske jeg ville gjøre, minst en gang, som er helt utypisk meg?» eller «Hva opplever du at vi er enige og uenige om, med hensyn til barneoppdragelse?» … Uansett hvor godt jeg kjenner Dennis, har jeg faktisk ikke søring på hva han ville svart på dette, og det er det som gjør FuelBox så magisk… At denne lille boksen, faktisk kan bringe de tetteste par, enda tettere sammen!

De av dere som har fulgt oss lenge, vet hvor innmari glade vi er i FuelBox, og jeg kan ikke anbefale denne boksen varmt nok. Dette er en perfekt paraktivitet – en perfekt aktivitet i vennegjengen også, for den saks skyld. For boksen kommer tilpasset til både par, kolleger, venner og familien.

I dag har vi gleden av å gi 100 kroner i avslag på en valgfri boks i nettbutikken til FuelBox – www.fuelbox.no. Rabattkoden: kristinogdennis gjelder tom. 12. februar. Bestill boksen for par HER.

Kanskje dette også kan være perfekt for Valentines day? Dropp sjokolade og bamser, og gå heller for noe som utfordrer dere til å dyrke den gjensidige nysgjerrigheten på hverandre. Hva er vel viktigere i et forhold enn å sette av tid til de gode samtalene som gjør at vi blir sett, hørt, får anerkjennelse, og føler tilhørighet?

Ønsker dere alle en vidunderlig dag, så sees vi litt senere ♥

Annonse