Annonse

MINNER PÅ VEGGEN

Annonse: Fotoknudsen

Dere vet hvor mye jeg koser meg når jeg lager fotobøker hos Fotoknudsen… Jeg elsker å plassere bilder fra opplevelser, reiser og magiske hverdagsøyeblikk på de ulike sidene, i Fotoknudsens nettbaserte program (her). Bøkene kan også lages i en app på telefonen, men personlig liker jeg å gjøre dette fra Macen. Og det gøyeste er når hentemeldingen tikker inn i innboksen, og jeg kan løpe (les: subbe) bort til Posten for å hente rykende ferske fotobøker, som jeg kan bla i med et smil om munnen. Jeg blir som et barn på julaften når jeg får disse bøkene i hendene!

Da vi skulle samarbeide denne gangen, derimot, ønsket jeg å gjøre noe helt annet. Nemlig å gå for veggdekor. En liten fotovegg med egne bilder, rett og slett… Jeg ble litt sentimental da jeg i går åpnet pakkene jeg for kort tid siden hentet på posten… I disse lå nemlig noen bilder fra et av de mest vidunderlige øyeblikkene i livet mitt – dagen da Falk kom til verden! Disse minnene måtte få hedersplass på veggen i det nye huset, syntes jeg ♥

Jeg vurderte først å gå for fotoplakater som jeg kunne ramme inn, men så landet jeg på skumplater i stedet. Vi har jo innrammede plakater andre steder i huset, så da var det litt stas med noe helt annet her i hovedetasjen. Her snakker vi finish og kvalitet on fleek, og disse bildene er rett og slett bare rålekre… Nå gleder jeg meg ekstra mye til å komme på plass i huset og flytte inn for godt, sånn at jeg kan starte dagen med bilder på veggen av det fineste jeg har!

Fotoknudsen er alltid så gavmilde, og har også denne gangen gleden av å tilby rabatt til dere fine mennesker. Rabattkoden BILDEVEGG40 gir dere hele 40 % rabatt på VEGGDEKOR på fotoknudsen.no. Tilbudet gjelder fra 16. februar til 26. februar, så da har dere 10 dager til å gjøre noe ekstra fint med minnene som ligger lagret på telefon eller kamera, hurra!

Bestill bildene dine HER!

Det er fortsatt helt surrealistisk å låse opp døren til eget hus. Jeg skjønner ikke at det faktisk er vårt, haha, og føler at jeg bare låner boligen over en viss periode. Guri land så deilig det skal bli å komme på plass, og ikke minst til å overnatte for første gang. Iiiiik! Klyp meg i armen, dette er så stas!

Nå skal mamma og jeg besøke vår kjære Jon på sykehuset, og jeg krysser fingrene for at han er bedre i dag enn i går. Stakkars, sterke klippen vår. Det er søren meg ingen spøk å gå gjennom en såpass omfattende operasjon som dette. Gleder meg til han er tilbake på beina! Lag dere en strålende søndag, fine mennesker ♥

Annonse