Annonse

MITT ALLER BESTE KJØP I 2015!

Hahahah, jeg ler meg ihjel før jeg i det hele tatt har kommet meg til bunns i første avsnitt, for dette innlegget er nok det rareste jeg har skrevet. Eller det vil si – anbefalingen er nok blant den rareste ever. 

Dere kjenner meg godt nok til å vite at jeg kjøper mye ræl, og alt dette rælet blir jeg så innmari glad i. Innimellom rælet går jeg også til innkjøp av ekstremt smarte og fantastiske ting, og jeg kan med hånden på hjertet si at det aller mest fantastiske jeg gikk til innkjøp av i 2015, er «Istad» fra IKEA.

Vi snakker plastposer for pokker, haha. Plastposer med klips som gjør de superenkel å anvende til alt fra mat og ingredienser, til accessories, sminke og juletrepynt, og dette produktet er så fantastisk at jeg MÅ dedikere et helt blogginnlegg til nettopp disse posene. Jeg vil gå så langt som å tørre å påstå at disse posene gjør livet bedre! De er liksom redningen på absolutt alt, og dere aner ikke hvor godt de gjorde seg litt tidligere i dag, da jeg omsider fikk plukket julepynten fra juletreet.

Posene gjør faktisk enhver uorganisert rotekopp til tidenes mest organiserte person, og heretter skal jeg steike ta fordele hele livet mitt i de ulike posene som selvsagt finnes i mange ulike størrelser.

HALLELUJA for et produkt, haha. De som har opplevd disse deler nok samme begeistring, eller er det bare jeg som kan bli såpass begeistret for plastposer med lukking?  

Bare sånn at vi har alt på det rene, så er ikke dette et sponset innlegg… Jeg tror faktisk ikke IKEA sponser under noen som helst omstendighet, så her har dere virkelig bare en helsikens HOT tips fra en sjukt begeistret kunde. Posene kan heldigvis kjøpes på nett for alle dere som ikke har IKEA innen rekkevidde, og jeg anbefaler alle som trenger litt system i rotet til å gå til innkjøp av disse, haha. Jeg legger like så greit med en link, jeg, haha! Posene finner dere HER!

Nå er det altså bittelitt mer ordning og reda her hjemme enn det var i dag morges, men hjelpes så godt det var å lese at vi er flere i samme båt. Jeg digger at vi er så himla like ♥

Har dere en sær anbefaling av et teit men samtidig smart produkt, dere ikke kan leve uten? 

Jeg ler!

Annonse