Annonse

MITT ALLER BESTE TIPS!

//Lokal tid: 10.53

Jeg er nok ikke alene om å trives best i sneakers og lave sko generelt. En tur på byn kan fort bli ødelagt av høye hæler, som gjør at føttene ikke lenger klarer å holde de elleville movsa gående så lenge man gjerne skulle ønske.

Ved flere anledninger har jeg vært nødt til å ta av meg skoene for å danse barbeint, men det sier seg selv at det er en dårlig idé, på et dansegulv hvor knuste glass og ølflasker ikke hører med til sjeldenhetene. I Oslo har vi heldigvis steder hvor sneakers er godkjent skovalg, men så har man de kveldene hvor man ønsker å pønte seg litt ekstra, da… Sånn som når man skal på date, f.eks., eller på en fancy restaurant. Kan ikke troppe opp i Converse da vett…

IMG_5529

IMG_5524

Skogarderoben min består av en del par high heels som dessverre aldri blir brukt. Jeg sier til meg selv at jeg garantert kommer til å bruke de høye hælene på neste date, men når jeg allerede begynner å verke i beina før jeg i det hele tatt har kommet meg ut av døren hjemme, er det ikke så mye som gjør det å være litt girly til en kjekk opplevelse.

HELDIGVIS finnes det noen vidunderprodukter som gjør det mulig å i hvert fall holde ut til midnatt, og kanskje til og med et par-tre runder på dansegulvet, haha.

Dette er et av mine aller beste tips til dere jenter. Et tips som mest sannsynlig er gammelt nytt, men som likevel fortjener et eget innlegg her på bloggen. Og neida, dette er ikke et sponset innlegg – dette er kun en varm anbefaling til alle dere som er keen på å bruke de høye hælene litt oftere.

IMG_5518

Det finnes jo så mye lurt skotilbehør som gjør føttene dine en tjeneste, sånn som de myke padsene man legger under forfoten. Disse har vært tilgjengelig lenge, og er et soleklart must i alle stiletter. Det som også kan være lurt å klistre fast på innsiden av skoen, er anti-slips som forhindrer at helen glir opp og ned i helkappen, og så har man det beste av alt… Anti-skli!

Anti-skli limer man rett og slett fast under skoen, hvor den er så himla glatt. Ofte er det glatte sko som gjør det å gå på høye hæler litt ekstra ubehagelig, men slike anti-skli forhindrer altså at dette skjer.

Jeg fant slike på Aldo i London, men jeg regner med at de er mulig å få fatt i her i Norge også – hurra! Takket være alt dette tibehøret, kan jeg faktisk gå med de neongule stilettene mine en hel kveld… I hvert fall nesten, haha!

Har dere forresten noen flere tips til hvordan man kan gjøre livet på høye hæler enda mer comfy?

IMG_5525
   IMG_5520

Ellers setter vi straks kursen mot Shamrock. Jaddaaa, Shamrock er visst et lite sted langs Route 66, og her skal vi tilbringe en natt før vi suser mot Texas. Texas blir helt rått – herregud som vi gleder oss!

Har dere det fint der hjemme, fine venner?

Klem i fleng ♥

Annonse