Annonse

MITT ANDRE HJEM

//Sponset opphold

Hola fra Oslo! Jeg er allerede tilbake, etter en snarvisitt i verdens vakreste by…

Jeg ankom i 18-tiden i går, sjekket kjapt inn på hotellet,  og dro deretter rett på fest. I dag satte jeg kursen mot flyplassen rundt tolv i dag, og jeg må jo bare si at dette var et fantatsisk døgn i min nydelige hjemby. Det ble full fest og feiring av en god venninne, og det tok ikke lange tiden før hele festen stod i kø for å danse limbo. 25 gærninger på rad og rekke, med kjoler og skjørt dratt langt opp på magen, og beina på vill flukt fra hverandre, for å komme så langt ned på gulvet som overhodet mulig. Jeg endte opp i finalen, men måtte slaget tapt av noen litt sprekere frøkner enn meg sjæl. At jeg faktisk kom så langt er et forbanna under, haha.

Like før averise i dag, fikk jeg tatt litt bilder av Bergen i solskinn, og ikke minst det herlige hotellet jeg liker å kalle mitt andre hjem. Jeg elsker det rålekre Clarion Collection Oleana – dette er uten tvil Bergens fresheste hotell, og nyter hvert minutt som tilbringes her. Denne gangen ble det dessverre ikke så mye tid til verken hotellfrokost eller hotellkos, men jeg satser på at det ikke blir så lenge til neste opphold ♥

IMG_1140

IMG_1096

IMG_1133

IMG_1070

IMG_1132

IMG_1080

IMG_1117

IMG_1105

IMG_1112

IMG_1092

IMG_1109

IMG_1101

IMG_1058

IMG_1102

Unknown1

IMG_1089

Nå sitter jeg i såffan ved siden av Dennis og en kompis, som spiller FIFA. Selvfølgelig er det FIFA det går i om dagen, og da passer det perfekt at jeg har en middagsavtale med jentene. Hjelpes som jeg gleder meg til en real catching up, med de fineste jeg vet ♥

Hvordan har helgen behandlet dere, fininger? Er det en god søndag i dag, eller er det flere som føler seg lettere redusert?

LOVE YOU ALL ♥

Annonse