Annonse

MITT DRØMMEBRYLLUP

Dag 19 av 40 Days Challenge – mitt drømmebryllup! He he, jeg tror jeg har skrevet en del innlegg om både drømmebryllup, valg av destinasjon og inspirasjon generelt både en og to og tre ganger. Vi har jo vært forlovet en stund nå, og dessverre dukker det stadig opp ting som forhindrer planlegging og som fører til utsettelse. Vi har jo ikke hastverk, og er det én ting vi ikke skal forhaste oss med, så er det nettopp den største dagen i vårt liv.

Det som er litt interessant når planene utsettes delvis ufrivillig, er jo at jeg får nye preferanser og ønsker for hver gang, haha. Dette er vel noe som skjer når man blir litt mer «satt» og voksen? Det har jo skjedd store forandringer når det gjelder både stil og interiør i løpet av de siste årene, og jeg kjenner jo at denne utviklingen er noe jeg setter pris på. Hverdagen har liksom blitt litt mer harmonisk, hvis jeg kan si det sånn, og jeg finner jo en helt annen ro i et hus med et bohemsk touch, fremfor et techno-paradis med neonfarger i hvert hjørne. Jeg elsket de crazy fargene – virkelig – men dette tilhørte en annen epoke som jeg føler meg ferdig med. Livet, ass… Det er jo spennende greier, må jeg si!

Så… Mitt drømmebryllup!

Nå var vi jo på Ibiza i sommer for å sjekke ut wedding locations, og fant jo i grunn et sted som vi falt pladask for begge to. Men siden i sommer har det jaggu skjedd et par ting eller to, og nå er jeg usikker på om pastelldrømmen og azurblått hav er det jeg egentlig er keen på. Dennis er vel egentlig litt likegyldig til fargevalg, haha, men det er ekstremt viktig at vi begge to velger en setting som vi føler passer oss perfekt.

I det siste har jeg begynt å drømme om et høstbryllup hvor stikkord som skog, fargerike blader, kvist, eucalyptus, rust, tre, vintage, slette, strå, blonder, borg, innsjø, creme og rustikk er rablet ned på blokken. Det stikk motsatte, med andre ord… Fra å være besatt av strålende sol på bryllupsdagen, tenker jeg nå at tåke og regn kan være en stemningsfull effekt, så dere skjønner jo at jeg ikke er klar i det hele tatt, haha. Siden jeg er så vinglete, er jeg bare glad for at bryllupet blir utsatt! Vi satser på 2020, men som sagt – vi har ikke hastverk.

Jeg drømmer fortsatt om et bryllup i utlandet – da blir det liksom helt spesielt… Men nå tror jeg jaggu at Scotland har sneket seg forbi Ibiza på listen over steder vi gjerne vil gifte oss. Det ble liksom så riktig da Dennis faktisk fant ut at han hadde noe skotsk i seg, haha – da har vi jo en enda større grunn for å velge Skottland som destinasjon! Det er i grunn bare til å gjøre et kjapt Google-søk på «Scotland wedding» , så skjønner man fort hvor inn i granskauen magisk det kan være…

Åhåj… Det er mye å tenke på, gitt! Heldigvis har vi god tid på oss, og vi skal bruke den godt til å finne det perfekte alternativet som faller i smak hos begge to. At jeg gleder meg er det i hvert fall ingen tvil om, og jeg ser virkelig frem til å gå i gang med planleggingen… Dere skal selvfølgelig få ta del i den!

Hva tenker dere? Pastellbryllup på Ibiza, eller bohemsk i Skottland?

Annonse