Annonse

MITT FAVORITTROM I LEILIGHETEN

Annonselenker: Jotex / Kremmerhuset

Dag 21 av 40 Days Challenge… Tenk at vi er halvveis!? Wuuhuu! Og det med litt forsinkelser fra tid til annen. Pytt sann, vi kommer i mål til slutt.

I dag skal jeg vise dere mitt favorittrom i leiligheten, og det kommer nok kanskje som en overraskelse at favorittrommet ikke er stuen. Eller… Nå i julen er det stuen som er rommet jeg liker aller best – i hvert fall etter at den vakre julebyen kom opp på peisen! Men hele første etasje er ellers en jobbsone – og altfor ofte rotesone… Det er rett og slett litt vanskelig å finne roen til tider.

Dette er jo i grunn min egen feil, sånn siden jeg er så lite strukturert og ryddig, og forhåpentligvis vil jeg bli litt bedre i 2019. Jeg har satt i gang en del tiltak for at det skal være lettere å holde orden, så nå får vi bare satse på at det faktisk blir sånn som jeg drømmer om, haha.

Men okei, mitt favorittrom… Det er faktisk soverommet! Det er ikke så mye tid jeg tilbringer her utenom nettene, men jeg elsker selve rommet, fargevalget, og den lune stemningen. Skråtaket bidrar til å gjøre rommet ekstra koselig, og den mørkeblå fargen mot kalkmalingen bak sengen passer så fint sammen. I tillegg er det ekstra stas at jeg har laget sengegavlen selv, som skaper et personlig og bohemsk uttrykk. Love it!

•          •          •          •          •

•          •          •          •          •

•          •          •          •          •

Hver morgen nyter jeg dagens første kaffekopp i sengen her på soverommet, og dette er den aller beste måten å starte dagen på… Med Dennis liggende tett inntil meg, mens han får morgenkosen sin i håret og på ryggen, og jeg får morgenkaffen, hihi!

Stoffet til sengegavlen har jeg kjøpt på Stoff & Stil, og her finner dere oppskriften på hvordan man lager en egen sengegavl på 1-2-3!

Sengesettet HER // Pyntepute med palmer HER // Pyntepute vevet – tilsvarende HER // Pyntepute sennepsgul – tilsvarende HER

Om noen timer samles alle jentene og lille Jaxon hos Setare! Hun inviterer til julegløgg, julekos og julegrøt, og gjett om jeg gleder meg! Nå skal julegenseren på – dette blir stas, hurra!

Hva står på deres agenda i dag, fininger?

Suss og klem

Annonse