Annonse

MITT NYE HJEM FRA 9. APRIL

Hallaisen til dere, vakre venner – hallaisen til årets nest siste dag! At 2017 kommer til å bli helt sjukt, er det ingen tvil om, og mye av årsaken til dette er det vanvittige eventyret jeg legger ut på den 9. april.

Cathrine og jeg skal være programledere for årets definitivt villeste program, og i april blir sjøen vårt nye hjem. Tenk det – båtliv og sjø… Det jeg misliker mest, haha. Jeg trives overhodet ikke på sjøen. Jeg blir fort sjøsyk, jeg liker ikke vann, jeg liker ikke å bade, og stuping vet vi jo alle sammen at jeg ikke har dreisen på, eller? (Sjekk gjerne ut denne videoen om dere ikke tror meg, hah). Cathrine, derimot, elsker å være på sjøen. Hun elsker å bade, hun er sporty, den strake motsetning av meg, og det er jo nettopp derfor vi er en så bra duo. Vi er vidt forskjellige, men samtidig deler vi de samme verdiene og sterke meningene innenfor mange ulike temaer – helt knall!

IMG_1897

I går var første tur ut med Redningsselskapet, sånn for å bli litt vant, for å teste teknikk, og for å forberede oss til det store eventyret. Det er fortsatt mye forberedelse og kursing som gjenstår, men dette var en knallbra begynnelse. Jeg var jo skeptisk, som jeg alltid er når jeg befinner meg i en båt, og enda mer skeptisk ble jeg da vi plutselig fikk beskjed om å få på oss disse redningsdraktene, og deretter hoppe uti for å bli litt kjent med havet. WTF? Skulle jeg liksom uti der? Midt uti fjorden i 3 varmegrader og plaske rundt som en idiot? Yup – det skulle jeg. Jeg hadde faktisk ikke noe valg, og Cathrine på sin side, hoppet av både glede og begeistring. Hun var dønn klar for det her, og hoppet i sjøen uten å nøle. Den dama der, ass… Jeg hoppet nølende etter, og der ble vi liggende å plaske i noen minutter før vi ble reddet opp.

Hva pokker er det jeg har sagt ja til egentlig? Haha, etter dette halve året på tur med sjuke utfordringer, kommer jeg til å være så tøff atte hjelp.

IMG_1863

IMG_1852

IMG_1898-2

IMG_1858

IMG_1883

IMG_1886

IMG_1885

IMG_1854

IMG_1893

IMG_1882

Åhåj for et opplegg… Jeg gleder meg til å fortelle enda mer, for dette her er faktisk en TV-sensasjon! Bare til å glede seg, folkens, og dere? Følg gjerne med HER for spennende updates frem mot april. Det er et par smakebiter der så langt, men som sagt så røper vi ikke så mye riktig enda, hehe.

Nå skal jeg gjøre meg klar til en ny dag i sjappa, hvor jeg i dag holder åpent til klokken 17.00. Gleder meg ♥

Nyt årets siste fredag, fininger. Så sees vi snart!

Annonse