Annonse

MITT NYE KALLENAVN

Hei igjen, skjønnaser!

Det er omsider duket for et sånt derre hverdagsinnlegg som flere av dere har etterlyst. Jeg har savnet det selv, skal jeg være ærlig, men så var det denne årstiden da vett. Lyset forsvinner lenge før jeg er ferdig med kontorarbeid, og når det i tillegg er 16 minusgrader utenfor, er det altfor fristende å bli sittende inne i pysjen, haha.

I dag, derimot… I dag hadde jeg to møter på agendaen som betydde at denne jenten måtte vaske håret for første gang på flere dager, OG at jeg omsider kom meg ut av hus. Det var ganske så deilig, skal jeg fortelle dere… Både å ta en laaang dusj, og å komme seg ut døren. Jeg startet dagen med en selfie…

…som lynraskt utviklet seg til et gjespemaraton… (som by the way er tilfelle i skrivende stund. Gjespen på bildet smitter, ass)

…og så ble jeg så flau av å smile til meg selv i kamera, at jeg måtte slå til med en deilig dobbelthakeselfie… Hashtag; KOMFORTSONE!

Etter mitt første møte, dro Dennis og jeg til Nordic Screens for å spikre detaljene rundt Talkshowet, og like før vi gikk i gang fikk jeg knipset et bilde av den knallblå himmelen! Dennis fikk også tatt et bilde av meg med solen i fleisen, men noe outfitinnlegg er dessverre ikke mulig disse dager, ass.

Jeg er faktisk ikke i stand til å kle meg i et antrekk som burde være forbeholdt plussgrader, bare fordi antrekket er kult. Det skjer bare ikke, haha! Så det blir ikke noe skinnjakke og bare ankler her i gården. Her pakker jeg meg inn i lue, skjerf og teddyjakke, og er så stuffed at jeg nesten ikke klarer å bevege meg… Kall meg bare «Pluggen»! Det gjør Dennis, nemlig… Pluggen! PLUGGEN er mitt nye kallenavn! 

Innimellom slaga fikk vi jaggu tid til å hygge med en matbit på en av favorittstedene på Løkka, og et yummy måltid ble toppet med den saftigste gulrotkaken vi noen sinne har smakt. Helt perfekt! Og mektig… Herregud så mett vi ble! Så da rullet Dennis og Pluggen ut av døren – akkurat sånn det skal være!

Nå står enda et måltid på planen, sammen med en ny serie vi har begynt å følge med på… «Broen»! Noen som har sett den? Hjelpes så spennende!

LOVE YOU ALL 

Annonse