Annonse

MIXED FEELINGS

Heia, fininger ♥

Det er en litt trist og skuffet bergenser som titter innom dere i dag… I går gikk jeg nemlig tomhendt hjem fra Vixen Blog Awards, og jeg tror det gjør ekstra vondt siden jeg var så inderlig sikker på at prisen for Årets Bloggbusiness skulle gå til meg. Jeg følte mitt navn stod all over denne prisen, men det gjorde visst ikke juryen.

Jeg tror helt ærlig ikke at de kan ha satt seg godt nok inn i hva som faktisk ligger bak… Hvor inn i satans vanskelig og ikke minst kostbart det er å starte egen produksjon og et helt nytt klesmerke på egenhånd, hvor mye det faktiksk krever, og hvor stor risiko jeg faktisk har tatt for å prøve å få dette til. Det er dessverre veldig vanskelig å få folk generelt til å forstå at dette er noe jeg har skapt helt alene, og at det ikke står verken investor, PR-byrå, samarbeidspartner eller et management bak StyleConnection. Jeg fronter ikke en kampanje for et eksisterende klesmerke… Jeg gjør ikke dette i samarbeid med en klesgigant… Jeg gjør det sjæl! 

At jeg ikke stakk av med prisene i de andre kategoriene jeg var nominert i, var selvsagt kjedelig, men likevel forståelig. Det var en haug av flotte finalister i absolutt alle kategorier, samt en haug av verdige vinnere, og jeg er så inderlig glad på vinnernes vegne. Noen bloggere vant omsider sin første pris, og det var så fortjent! Jeg vet jo hvor vanvittig godt det føles å stå der oppe på scenen og ta i mot en pris, og jeg unner alle bloggere å oppleve dette. Denne prisutdelingen er som en Oscar-utdeling for bloggere… Det er liksom her vi virkelig får anerkjennelse for det vi gjør, og et realt klapp på skulderen, noe som betyr svært mye når man legger ned så ekstremt mye tid i blogg.

Å vinne en slik pris er helt fantastisk, så nå får jeg heller bruke denne dagen til å komme meg over skuffelsen, og heller gjøre en enda bedre jobb i år, slik at jeg kanskje klarer å komme meg tilbake på «pallen» til neste år. Det viktigste er uansett at jeg har de beste leserne, og at det er dere som stemte meg frem til finalen. Bare det å være finalist betyr ekstremt mye, og det er takket være dere. Pris eller ikke pris, jeg har i hvert fall vunnet de aller beste bloggleserne en blogger kan ønske seg!

//Foto: Vixen

At jeg ikke vant noe gjorde ikke kvelden mindre hyggelig, og jeg koste meg gløgg ihjel med en gjeng flotte mennesker. Etter utdelingen svippet Katinka og jeg hjemom for å plukke opp Dennis, og så stakk vi rett på afterparty for å skåle, danse og le, og for å feire de flotte vinnerne. Jeg og mine 15 cm høye Buffalo danset oss ihjel, og før jeg visste ordet av det, var det tid for strippeklubb, haha. Strippeklubb, ass… Jeg er altfor ofte på strippeklubb!

Vakt i døren: Neimen hallo, der har vi deg igjen ja, haha.
Kristin: Ja, hallo. Her er jeg igjen! Hvordan er det i dag? Kan jeg få lov til å danse i dag? Vær så snill?
Vakt i døren: Nei, Kristin. Du kan ikke ta oppmerksomheten bort fra jentene her. 
Kristin: Det skjønner jeg. Hva hvis jeg danser i pausene? 
Vakt i døren: Nja… Nei, det er egentlig ikke ok. 
Kristin: Okei… Men hva om jeg danser i en mørk krok hvor ingen ser meg? 
Vakt i døren: Hmmm… Ok, kanksje i en mørk krok hvor ingen ser deg. 

Hahaha, jeg ler så høyt! Nå blir det lenge til neste tur på Blaze, for å si det sånn, hehe. 

Har dere en fin dag, vakre venner? ♥

Veldig glad i dere!

Annonse