Annonse

MORGENSTUND I HELSINKI

//Sponset reise

Sånn ser det ut foran meg akkurat nå… Fargerikt sengetøy, Dennis ved min side som spiller mobilspill, mens jeg blogger, og slurper i meg kaffe. Det føles faktisk som en skikkelig ferie, og det er så deilig. Selv om vi reiser en del, kjennes det egentlig aldri ut som ferie, rett og slett fordi vi alltid har så mye å gjøre, og fordi at det aldri slutter å tikke inn mails. Nå i juli, derimot, stopper verden liksom litt opp – det er mange som er bortreist, som også betyr mindre trøkk i mailboksen, og dermed litt mindre dårlig samvittighet for å ikke sjekke mails en gang i timen. Juli, ass – jeg elsker juli og fellesferie!

Vi har altså kommet oss til Helsinki, og skal være her til torsdag – en liten miniferie med andre ord, i regi av Visit Helsinki. Dette er en destinasjon verken Dennis eller jeg har vurdert å reise til, og desto kjekkere er det faktisk å være her. Vi har liksom ikke hatt forventinger til denne byen overhodet, men ut i fra det vi har hørt til nå, er dette virkelig en spennende by. Vi ble heller ikke mindre giret etter samtalen med hun som tok oss varmt imot i går, som tipset oss om en hel haug av ting vi kan gjøre mens vi er her – nå gleder vi oss til å få gang på dagen, som foreløpig har startet rolig her i leiligheten vi bor i for anledningen.

Dette er et trendy leilighetshotell, som er perfekt om man ønsker å føle seg litt mer hjemme. Her har vi kjøkken hvor vi kan lage mat, samt en stor og deilig balkong hvor vi planlegger å dele en flaske vin i solnedgang. Området er sjarmerende herlig, med park og et lite vann like ved, samtidig som leiligheten ligger en liten spasertur unna sentrum. Vi stortrives!

Jeg har reservert bord på en herlig restaurant som visst nok skal servere den diggeste lunsjen i hele Helsinki, så nå får vi se om maten står til forventningene. Solen skinner, fuglene kvitrer, og alt i alt er livet komplett ♥

Har dere det fint der hjemme, skjønninger? Og har dere noen tips til hva vi bare må gjøre/se/oppleve her borte?

Klem i fleng

Annonse