Annonse

MØKKALØRDAG OG MENSENPROBLEMATIKK!

Okei.. La meg presentere en rimelig shitty lørdag, klokkeslett for klokkeslett. Jeg advarer mot sure miner og massiv syting, men jeg kan nesten garantere et smil om munnen, haha. 

Leggo!

06.00: Vekkerklokken ringer og jeg spretter opp av sengen. Jeg skal rekke å få ut et blogginnlegg før jeg setter meg i bilen, og jeg kan ikke kjøre senere enn 07.00 for å være sikret å rekke posten før den stenger klokken 15.00. Jeg har nemlig mottatt to hentelapper på noe skikkelig gøy jeg har bestilt, nemlig en haug av fargerike pool floats. Jeg har siden i fjor mast om at jeg gleder meg til en morsom og fargerik fotoshoot i poolen i Spania, og jeg husker fortsatt hvor irritert jeg var da jeg glemte den oppblåsbare donuten hjemme forrige sommer. En bloggers issues, ass. LOL! Denne gangen har jeg derfor gått ALL IN og bestilt så mange figurer som mulig, slik at jeg får max kompenasjon for forglemmelsen i fjor. 

07.15: Det ble 15 minutter forsinket, gitt. Som ALLTID! At jeg aldri klarer å være presis til noe som helst.. Jeg kysser mannen og suser ut av garasjen på Scandic.

09.00: Jeg har kjørt et stykke og er på god vei. Jeg gleder meg sånn til å hente disse pakkene, for deretter å begynne å pakke ned det mest happy innholdet som noen gang har blitt med til Spania. I åttedraget brer en helsikens stank seg rundt i bilen, og Fokus har tydeligvis luft i magen. Jeg stopper for å ta han på en liten luftetur sånn for sikkerhets skyld, men neida.. Han vil IKKE gjøre fra seg, så turen er bortkastet, i tillegg til at den bidrar til enda større forsinkelse. 

11.00: Fokus fiser som faen, det stinker herfra til Sverige og tilbake, og jeg sopper enda en gang for å sjekke om han vil ta en liten tur på dass. Neida.. Bare snuse og skvette litt. Nå er jeg ytterligere 10 min forsinket.

12.30: Jeg begynner å få troen på at jeg skal rekke posten med glans, og synger med til glade låter på radioen. Jeg har valgt å tune inn på P1 sammen med de andre over seksti. Pensjonisten i meg trår til for fullt, nå koser jeg meg. 

12.40: Glem det.. Jeg koser meg ikke i det hele tatt. Campingbiler i 40km/t ligger foran meg, og det er umulig å kjøre forbi. Endelig ser jeg en mulighet, men plutselig kommer jeg inn i en lang kø. Kø? Midt på en øde landevei? JAVEL!

13.00: Jeg får mensen, og jeg har ikke tamponger eller noe som helst. LOL!

13.20: Der er en bensinstasjon, og selvom jeg ikke har tid er jeg nødt til å stoppe for å kjøpe tamponger. Ånei.. Det var bare en rasteplass ja.. Alright, takk for den! Jeg stapper trusen full av toalettpapir.. Den mest classy redningen på mensenproblematikk. 

14.00: Klokken tikker og jeg begynner å få dårlig tid. Jeg er sur på ALLE bilister og trafikken generelt. Jeg har jo tross alt mensen og noen helsikens menssmerter, da er det lov å være litt forbanna. 

14.30: Jeg nærmer meg Oslo. Jeg har SÅÅ troen! Nå er jeg ikke langt unna, så dette ordner seg. Fokus slipper en ny smyger – den lukter IKKE godt!

14.46: Okei.. «Gå ut va veien, folkens, jeg SKAL FORBI NÅÅÅÅÅÅ!!!!!!» Jeg hyler for meg selv mens jeg svinger inn Markensgate, jeg rekker det for pokker, og parkerer bilen før jeg løper inn. Jeg trekker en kølapp, setter meg ned og puster lettet ut. I føkkings made it! Ojsann.. Var det mensen som rant ned forbi shortsen????????

14.50: Det er min tur, jeg legger hentelappene på benken, og blir spurt om ID. Jeg har ikke ID. Jeg har kun et kort uten bilde, og det er helt krise i dette tilfellet, selvom posten er mitt andre hjem, og at de nesten burde vite at jeg er jeg, haha. (jeg er serr på posten 4 ganger i uken) Jeg kommer på at jeg også ble spurt om legg på polet i Stavanger, og at jeg ble nektet å kjøpe en flaske vin da de ikke trodde jeg var gammel nok. WTF? Det ser ikke ut som jeg er 17 år, helt seriøst. Jeg er 30 om et år, liksom.. Komanigjen!

Jeg opplever ca. samme mareritt på posten, men her er damen i skranken så sur og gretten. Hun på polet var i det minste litt morsom, men her på posten er det ikke snakk om å komme til en enighet. Hun vil bare hjem på slaget tre, og jeg vil bare ha de forbanna pakkene jeg har kjørt i 8 timer for å hente. Jeg hiver meg i bilen og suser opp til cribben for å hente et pass, for så å suse ned igjen til posten.

14.57: Jeg er tilbake igjen på posten og får omsider utlevert pakkene. Den ene inneholder noe som skal rett til lageret, og jeg får heldigvis sendt den av sted før jeg drar til Spania. Den andre pakken som jeg har ventet så innmari mye på – som skal inneholde alle disse oppblåsbare herlighetene som jeg skal ha med til Spania, inneholder noe helt annet…

Pakken inneholder KULEPENNER for faen. (Riktignok noen veldig freshe kulepenner som snart kommer for salg i shoppen, men disse trenger jeg ikke nå) ALT JEG VIL HA ER DE FORBANNA OPPBLÅSBARE FLÅTENE, DE SKULLE LIKSOM VÆRE MED TIL SPANIA FOR POKKER. SATAN SÅ IRRITERENDE. Og litt morsomt.

Jeg kan ikke tro at jeg har stresset sååå mye for noen kulepenner, så jaddaa… Gratulerer til meg – dette var dagens!

Søren så irriterende, ass.. Jeg kunne blitt en dag til i Stavanger, men i stedet sitter jeg her i stuggu helt alene, omringet av kulepenner og visne planter. Innholdet i kjøleskapet får snart bein å gå på, så kanskje det ikke er så dumt at jeg er hjemme en dag tidligere likevel.. Og så har jeg omsider fått fatt i tamponger, og det er jo ganske alright etter en hele dag med papir i trusen, haha!

Etter jeg har trøkket i meg en skål med pasta og peto skal musikken fyres opp på full guffe, og skal jeg pakke, rydde og vaske. Heretter kan de kun gå oppover, og i morgen på denne tiden hygger jeg med et glass vin på Gardermoen. En uke i Spania skal gjøre godt for kropp og sjel, selvom jeg ikke har like mange oppblåsbare pool-rekvisita med meg som jeg hadde håpet på, hehe.

Snakkes! 

Annonse