Annonse

MONDAY DIARY

God morgen fra Bergen ♥

Man skulle tro det var midt på natten.. SÅ mørkt er det faktisk utenfor, og jeg tror søren meg at det er mørkere på morgenkvisten her enn i Oslo, haha. Det er godt å være tidlig i gang i dag, for jeg har fortsatt mye å gjøre. Jeg kan liksom aldri ta meg skikkelig ferie, men nå i julen føles det likevel som at dagene er litt mer avslappende. Dette på tross av at jeg enda ikke har fått unnagjort mer enn 20% av julegaveshoppingen, så det er virkelig en egen ro over denne deilige juletiden..

Planene for julaften blir endret da den fine mammaen min har blitt dårlig. Den forbanna MS-sykdommen er ikke noe å spøke med, og hun er rett og slett ikke i form til å reise til Bergen som planlagt. I går laget vi derfor nye planer for julen, og ble enige om at alle vi som befinner oss her reiser over til Oslo, og så lager jeg i stand julaften hjemme hos meg på løkka! Vi skulle jo egentlig feire her hos min onkel med min kusine og mine to fettere, så nå setter de seg i bilen lille julaften, og suser over til hovedstaden. Jeg har booket nye flybilletter til O-town i dag, og reiser i ettermiddag hjem for å gjøre i stand et helsikens deilig kalas. Jeg satser på at jeg klarer å lage en like fin julaften som min kjære onkel ville gjort, men det viktigste er jo at vi alle er sammen ♥

Det første jeg skal gjøre når jeg kommer inn døren hjemme på Løkka, er forøvrig å henge opp julekulen på treet som jeg fikk i gave av TV2. Haha, her har de søren meg klart å putte et bilde av meg inni en kule med snø, og hvis ikke dette var en sjarmerende gave så vet ikke jeg. Sjarmerende gave, syyykt dårlig bilde, men Bloggerne FTW sier jeg bare, og jeg er så ufattelig spent på hvordan sesong 3 kommer til å bli. Den begynner å snurre på TV allerede i januar, så det er jaggu ikke lenge til dere ser trynet mitt på skjermen igjen. Hahahha, jeg ler! 

Noen som gleder seg til sesongstart? 

Jeg digger konseptet, og har blitt helt avhengig av å få med meg episodene hver søndag. Jeg synes det er rått å komme såpass tett innpå de ulike karakterene, og det som er så gøy er at nesten alle byr enormt mye på seg selv. Her legges det ikke skjul på en dritt, og det tror jeg er ekstremt viktig for at det ikke skal bli for ensformig. Jeg krysser fingrene for at jeg leverer varene like bra som Sophie Elise, Marna og Suzanne, og både gruer og gleder meg til å se resultatet. Wææææ!

Hvordan har dere det i dag da, darlings? Det er vel juleferie for de aller fleste av dere, eller? Nyt den!

Klem i fleng ♥

     

  

Annonse