Annonse

MONDAY DIARY

Happy good morning, superstars ♥

Hvordan har vi det i dag? Har vi det alright?

Jeg våknet klokken halv 8.. Ikke fordi jeg var uthvilt, men fordi jeg måtte ut og flytte bilen før parkering forbudt skiltet skulle begynne å gjelde.. Pokker ta det arbeidet de holder på med i bakgården som gjør at jeg ikke får parkere på plassen min, for her på Løkka er det ikke alltid like enkelt å finne ledig gateparkering. Anyways.. Nå skal jeg ikke akkurat sutre over bagateller.. Bilen er parkert, jeg er våken, og sitter her med kaffen og en rumlende mage. Jeg må bort å handle inn til frokost, men før den tid må jeg selvfølgelig si hei til dere fine lesere.

Fininger? Jeg må tilstå noe.. 

Dere vet disse Birkenstock sandalene som hele motenorge flyr rundt med, sant? Jeg HATER dem! Jeg har alltid HATET dem! Jeg synes de er det mest uflatterende og usexy man kan ta på seg, MEN de vokser på meg for pokker. Når sant skal sies kunne jeg ALDRI funnet på å slenge på meg selveste Frk. Birkenstock, men da jeg så denne litt mer festlige og kulere varianten på Nelly ble jeg nødt til å klikke sandalene hjem. 

Disse her med leopardmønser og en høyere platåsåle blir liksom litt annerledes! Uttrykket er ikke det samme, de er ikke like kjipe, de er litt mer sexy, og fy søren så behagelige de er å gå med. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg falt for fristelsen, og hallo.. Sandaler til litt over tohundrelappen er innafor. Haha!

Sandaler fra Duffy HER

Kule? Hahah! Jeg har skikkelig sansen og vurderer søren meg å klikke hjem zebra-varianten også.. Neida, joda.. Eh! 

Ellers da? Har dere en god start på dagen og uken? Jeg er så giret over at Dennis og Fokus kommer til Oslo senere i dag, og før vi vet ordet av det sitter vi på et fly på vei til Spania. SOM jeg gleder meg til avreise, men først skal jeg få denne nettbutikken min i sving. Phuuu! Stay tuned ♥

LOVE YOU ALL

Annonse