Annonse

MONDAY MOOD

Happy Monday, Lovebugs ♥

Jada, enda et innlegg med frokost og kaffekopp, men det er jo tross alt det morgentimene består av her i heimen. Frokosten er min favoritt.. Det er liksom en perfekt stund som legger grunnlaget for dagen, og over frokosten får Dennis og jeg skikkelig tid til å bare snakke sammen og legge planer for dagen og uken. Like etter jeg har knipset noen bilder, selvfølgelig.. The camera eats first, er det ikke det vi bloggere sier? Haha, ganske så idiotisk egentlig, men nok om det.. 

Jeg har troen denne uken..

Troen på at jeg klarer å være megaeffektiv, for guess what!? Jeg stod søren meg opp klokken null syv i dag! NULL SYV, folkens!! Jeg ropte av glede da jeg innså at jeg kom til å klare det, og bare, «DENNIS!?!? KLOKKEN ER SYV OG JEG HAR KOMMET MEG OPP AV SENGEN. WÆÆÆÆÆ«. Jeg var i lykkerus skal jeg fortelle dere, og fikk allerede før klokken ni ryddet opp i mesteparten av mailboksen.

Hurramegrundt og stormende jubel. Nå skal denne frokosten nytes med god samvittighet! 

Denne uken kommer til å fly forbi, kalenderen er allerede fylt opp av herlige avtaler, og på søndag går turen til deilige LA. Allerede? Er vi virkelig i LA på denne tiden om bare én uke. Jeg er så giret, og jeg gleder meg så vanvittig mye til å vise dere bilder fra sol og sommer og spennende omgivelser. Håper dere er like giret som meg, for jeg har en følelse av at det kommer til å bli publisert sjuuukt mye bilder neste uke.. Jippi, endelig litt skikkelig blogglyst! 

Nå skal jeg hoppe i dusjen og vaske håret som faktisk ikke har blitt vasket siden mandag forrige uke. Det er jo så gørr kjedelig, jeg hater det som dere vet, og tørrshampoen eller en lue er faktisk noen av mine aller beste venner. Off, jeg er så ekkel, men det får bare være.. I dag er jeg back on track med en uke hvor jeg gleder meg til å få ting gjort, til å sminke meg, og til å kle meg opp i fargerike outfits som skal rett ut på bloggen. 

Nei, dere.. I dag er jeg skikkelig happy, og det håper jeg dere er også. Nyt mandagen, deilige venner. Dere rocker!

KJØSS

Annonse