Annonse

MONDAY MOOD

Hallaisen hotties ♥

Fader ass.. Haha! I går kveld hadde jeg en liten søndagssnakk med Bettyen før vi tok kvelden og jeg bare, «ring meg i morgen når du er på vei til Drammen i halv åttetiden da?«, og Betty bare, «nei, frøken.. Jeg vekker deg ikke så tidlig, du kan få sove videre«, og jeg bare, «jamen hallo, jeg står jo opp klokken syv i morgen så det er null stress«.. Betty avsluttet deretter med, «alltid like optimistisk du, vennen«.. *Kremt kremt*, alltid like optimistisk ja, og tror dere jeg klarte å komme meg opp rundt syv som planlagt? NEI!

Åååååå.. Jeg blir så sur på meg selv!

Jeg vet ikke hva som skjedde i går kveld, men plutselig hadde jeg ligget på sofaen helt til klokken to på natten og surfet på nettet. Hva pokker var vitsen med det, liksom? Kunne jeg ikke bare gått og lagt meg sånn at jeg hadde vært fit for fight i dag? I stedet husker jeg ikke at vekkerklokken ringte i syvdraget, og våknet av meg selv litt over ti. Det er faktisk ikke greit!!  Please si at dere har noen tips til hvordan man skal bli flinkere til å komme seg opp før fuglene fiser.. Jeg eier ikke et snev av selvdisiplin på morkenkvisten, og tar i mot tips og råd med stor takk, haha!

Galaxy Skater Skirt HER // Tørrshampo med superduper volume HER // Neglelakker fra OPI – Lys rosa HER, mørk rosa HER, glitterlakk HER // Hoodie fra StyleConnection (kommer til våren) 

Sånn ser altså min mandag ut, og med såpass mange deilige og sprudlende elemeter blir den langt fra nitrist. Det er bare så utrolig viktig med freshe farger på en ekstremt grå og regntung dag, og et must have på denne mandagen er knallrosa negler med glitter, tørrshampo med ekstremt volume, kaffe, friske blomster og galaxy! Hurraa!

Denne uken kommer til å bli ekstremt spennende, for allered på onsdag er det duket for Vixen Blog Awards.. Wææææ jeg er så spent at jeg holder på å eksplodere, og nå er det virkelig siste sjanse til å stemme meg frem i gategoriene Beste Outfit Of The Day, og Folkets Favoritt. I de resterende kategoriene jeg er finalist i, er det opp til juryen å bestemme utfallet, og jeg krysser alt jeg har for at jeg stikker av med en pris eller to. Hvis jeg er så heldig å vinne noe som helst er det takket være dere, og det er vanskelig å beskrive hvor sinnsykt stor pris jeg setter på dere og stemmene deres. Gud og fader så sinnsykt glad jeg er i dere, finingene mine ♥

Måtte dere få en fantastisk fin mandag, Lovelies!

SMASK

 

  

Annonse