Annonse

MONDAY MOOD

God morgen, vakre lesere ♥

Da var det jaggu mandag igjen da, og den startet brått av vekkerklokken i åttetiden. Da var det bare til å komme seg opp av sengen for å gå i gang på alle de oppgavene jeg egentlig skulle gjøre i går, for let’s face it.. Jeg ble liggende på sofaen.. Pokker, altså! Jeg som var så giret på å starte uken med disse blanke arkene, men de kunne jeg altså se langt etter i morges.

Det var noe med den sofaen i går.. Den nektet å la meg gå, og i tilleg ble plutselig bordet foran meg fyllt opp av all slags deilig jævelskap som befant seg i kjøleskap og kjøkkenskuffer. Dere skulle sett meg på et tidspunkt? Fysj, jeg var faktisk på grensen til ufyselig der jeg satt og trøkket i meg pizza, sjokoladekake, smågodt, smoothie, brus, is, OG rundstykker.. Alt på én gang, og jeg spiste så mye at det var nummeret før jeg kollapset. Hahaha, LIVET! Sånne dager, ass.. Når du er så mett at du holder på å spy, men likevel fortsetter å spise. Jeg ELSKER det! 

Men dere? Over til noe helt annet, nemlig litt mandagsinspo.. Mandagen blir liksom et par hakk bedre hvis man starter den med litt browsing på weheartit, f.eks., så nå har jeg mekket sammen en kollasj som får meg i det riktige humøret som trengs på en regntung og klam morgen.

Åh!

Jeg blir så glad av sånne bilder, og enda gladere blir jeg over å vite at sommeren er langt fra over. Assåå? SELVOM butikkene begynner å fylles opp med kjipe høstklær, og SELVOM det er august, så er det faktisk ikke høst enda. Sommeren varer til langt ut i september, og jeg blir rett og slett sur når enkelte snakker om at høsten er på vei. Den er ikke på vei enda, og litt regn gjør liksom ingenting når gradestokken viser langt over 20 grader.

Vet dere hva jeg så i går? En dame med tjukk jakke, strikkegenser, jeans og knehøye skinnstøvletter.. Da ble jeg i hvert fall sur. Det er sommer for pokker! Ikke ønsk høsten velkommen for tidlig, eller hva? SOMMEREN LENGE LEVE!!!

Nei, dere.. Jeg må jobbe litt.. Måtte dere få en fantastisk flott start på uken!

SMASK ♥

Annonse