Annonse

MONDAY, YOU BASTARD!

Hellooo cuties ♥

Da klarte vi jaggu å komme oss til ukens kjipeste dag, og denne mandagen suger like mye som de andre. I hvert fall når Oslo ikke har noen som helst planer om å vise seg fra sin gode side. Det regner faen meg mer her i hovedstaden enn i Bergen, og hvis det er én by som i grått vær ikke finnes sjarmerende, så er det denne byen her. JADA, nå snakker jeg om været igjen, men det er helt utrolig hvor dårlig en dag kan bli grunnet været. 

Det er så uendelig grått, såpass grått at man skulle tro kvelden nærmet seg. Regnet høljer ned, det blåser, vinden er kald og rå, i tillegg er det mandag, og det suger BIG TIME. Som jeg har nevnt tidligere, så har jeg egentlig ikke lov til å klage siden jeg nylig var i solfylte omgivelser, og ingen ord kan beskrive hvor synd jeg faktisk synes på de stakkars Osloboerne som har våknet til dette møkkaværet hver eneste dag siden starten av januar. Hva foregår egentlig? Kan vi få et bittelite glimt av sol for pokker? Om ikke sol, bare litt lys? Fader, ass… Værmeldingen viser 10 dager frem i tid med overskyet regnvær, og nå er det faktisk nummeret før jeg pakker kofferten på ny og stikker til SYDEN. Kan noen fortelle meg hvorfor vi bor i dette møkkalandet??? 

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!

Phuu! Sånn… Nå fikk jeg en liten utblåsning her, og det var sjukt godt skal jeg fortelle dere. En god del av frustrasjonen er ute av systemet, jeg skal prøve å tenke at jeg er en bergenser som har opplevd verre vær tidligere, og at det for pokker er på tide å slutte å snakke om VÆRET. HHaHHAHAHA, tenk da? Jeg har klart å la været være essensen i dagens første blogginnlegg, og jeg lover å ikke nevne det flere ganger i dag. Oki? 

Strålende… Da er vi enig da, skjønnheter, så da vil jeg bare ønske dere en fin dag! Håper den blir fin, SELVOM det er mandag.

LOVE YOU ALL ♥

Annonse