Annonse

MONDAY

God morgen, skjønnheter ♥

Vanligvis hater jeg mandager som jeg tror dere alle har fått med dere, men i dag er den ikke så aller verst. Bettyen kom til meg sent i går kveld, og ingenting er hyggeligere enn å våkne til at bestisen sier «god morgen, vennen«. At solen skinner fra knallblå himmel gjør også denne dagen ekstremt fin, så nå sitter jeg og hygger med morgenkaffen før jeg skal i møte. 

Like før jeg dro til Bergen kom dette skiltet under her i posten, og det finnes ikke et skilt som passer bedre inn her hos meg. Jeg la jo ut dette lille sitatet på bloggen for litt siden, og da jeg kom over en nettside som tilbyr- og skreddersyr skilt med de beste sitatene fra nettet, var det ingen tvil om at jeg måtte bestille nettopp dette. Med en hjemmesnekret ramme blir uttrykket supersjarmerende, og skiltet finner dere HER. Litt gøy at det faktisk er jeg som har «designet» det. Hihihii. 

Hver dag starter jo med dette, og uten en kopp kaffe kommer jeg aldri i gang med dagen. Jeg kan faktisk ikke en gang åpne dataen før kaffen står på bordet foran meg, og jeg nyter hver eneste slurk. Beste drikken i hele verden, spør du meg! 

Skinner solen hos dere i dag, skjønninger? 

Snakkes senere, flotte lesere ♥

Annonse