Annonse

MONEY SAVED, MONEY EARNED…

God morgen ♥

Har dere en fin start på dagen? 

Jeg sitter her og er supergiret over innlegget jeg nå skal skrive til dere, for i dag tenkte jeg å starte dagen med å dele et av de beste tipsene EVER.

Som dere vet, så er jeg en eventyrlysten og reiseglad jente.. Det har jeg alltid vært, og jeg har jaggu klart å spare noen gode summer opp igjennom årene ved å bestille ungdomsbillet på SAS. Har dere hørt om denne ordningen? Jeg synes det er så mange som bare, «hæ? ungdomsbillett?, så derfor blir jeg helt nødt til å dele denne erfaringen videre. 

Helt frem til du fyller 26 år kan du nemlig kjøpe ungdomsbillett på SAS sine flygniger i skandinavia og Europa, og da prisene ligger godt under normalpris på alle destinasjoner, blir det rett og slett bare gøy å bestille flybilletter. Jeg glemmer aldri da jeg kunne fly til Spania midt i høysesongen for 1200,- totalt med dette fantastiske alternativet, men dessverre har jeg nå blitt for gammel til å kunne nyte disse deilige prisene. Jeg vet at flere av dere er noen år yngre enn meg, så neste gang dere skal ut på tur blir dere bare helt nødt til å sjekke prisene på ungdomsbillettene før dere går for den vanlige lavprisbilletten. Wuuhuu!


Ungdomsbilletten finner dere i en egen bookingmodul under kalenderne som dukker opp når du klikker deg inn på SAS sine nettsider, eller så klikker du deg bare inn HER. Snakk om raskeste veien til å spare noen kronasjer, og jeg er faktisk bittelitt misunnelig på Dennis som fortsatt kan nyte godt av denne supre ordningen. I flere tilfeller betaler jeg faktisk nesten tre ganger så mye som han, så joda.. neida.. såååå! Hahahha. 

Alright! Det var dagens gladnyhet, så nå skal jeg konsentrere meg om å jobbe videre før jeg skal ut til mamsen en liten tur. Jippi!

Måtte dere få en fantastisk dag så lenge, så snakkes vi senere ♥

LOVE YA

// I samarbeid med SAS

Annonse