Annonse

MONTMARTRE

Happy sunny afternoon ♥

Deilig å se litt sol i hovedstaden – disse solstrålene gjør virkelig mye med både humør og livsgnist!

Jeg tenkte det var på tide å vise en god del feelgood snaps fra en av mine favorittområder i Paris, nemlig Montmartre! Dette er en supersjarmerende bydel i den nordlige delen, og den høyeste høyden (hvis jeg kan si det sånn) i Paris. 

Det er vanskelig å finne noen gode nok gloser som beskriver dette området, men koselig, vakkert, livlig, kreativt og sjarmerende beskriver Montmartre rimelig bra. På toppen finnes et herlig lite torg hvor mange kunstnere samles for å male og tegne, og det er virkelig helt unikt å være vitne til pensler med maling som sveipes over hvite lerret. Dette var rett og slett magisk! 

På denne høyden finner man også den spektakulære Sacré-Coeur. Her avla vi en liten visitt før vi satt oss ned på en utendørs café for å nyte noe god mat, oliven og champagne. Servitøren spurte om vi feiret noe spesielt, og da sa vi bare at vi feiret livet i Paris. Oppholdet her er nemlig en feiring verdig! 

Dazzle Metallic Skirt HER

Sjarmerende, eller hva? Tenk å ha en liten fransk leilighet her da.. Med en liten balkong som vender ut mot denne kunstnerplassen.. Åh! Drømme, drømme..

Nå koser jeg meg gløgg ute hos mamsen før jeg skal på date med Dennis. Vi har jo okke fått skikkelig kvalitetstid på nesten en uke, så en liten matbit ikobinasjon med stearinlys og et glass rødvin skal bli så fint. Jeg gleder meg!

Hva har dere gjort i dag da, fininger? 


Annonse