Annonse

MORE INK

Hellooo Darlings ♥

Jeg sitter her på kjøkkenet som vanlig, har akkurat spist en hel boks med makrell i tomat siden det faktisk er det beste som finnes, jeg hygger med en kopp kaffe og ikke minst enda med tattoo inspirasjon. På tirsdag er det nemlig tid for mer blekk, og jeg gleder meg så ubeskrivelig mye til å gjøre ferdig sleeven. Den er nemlig langt fra ferdig, og nå skal hele armen fylles opp av vakre motiver og farger. Hurra!

Jeg vet jo at flere av dere etterlyser et gjennomført innlegg hvor jeg viser alle mine tatoveringer og forteller litt om betydningen bak, og et sånt innlegg kommer når jeg er helt feridig med alle prosjektene mine. Heheh. 

Tatoveringer, altså… Jeg elsker tatoveringer! Både på gutter og på jenter, og jeg synes det er en fantastisk måte å uttrykke seg selv på.. Det sier liksom så mye om deg som person, og det liker jeg. Samtidig er det svært viktig å ikke forhaste seg med beslutningen om hva man skal ta. Når man er 16 år, så er man faktisk ikke i stand til å forstå at den tatoveringen du har lyst på i 16 års alderen, kanskje ikke er like kul når man nærmer seg 30. En liten betydningsfull tekst er selvfølgelig noe som alltid vil være tidløst og fint, men man finner ikke seg selv før man er litt mer voksen, og ta man en stor Playboy bunny midt på puppen i syden i tenårene, skal jeg vedde en hundrings på at man kommer til å angre på denne bunnyen noen år senere. 

Selv gikk jeg på den smellen… Jeg var tenåring og dum, og var fast bestemt på å ta en tattis i SYDEN. Valget stod mellom en fargerik papegøye og ett eller annet tacky kinesisk tegn som var superhot på den tiden. Heldigvis falt valget på papegøyen, som jeg da valgte å plassere like under trusekanten. Jeg vet ikke helt jeg ass, men det er ikke særlig sexy med en papepgøye i cartoon-stil under trusekanten, og det er heller IKKE fint med en tribal på ankelen. Den smellen gikk jeg også på, skjønner dere, og den tribalen er jeg ikke akkurat like fornøyd med nå som jeg var for ti år siden. 

Mitt beste råd til alle som ønsker seg en tattis er derfor til å drøye det så lenge som mulig… Ihvertfall til man er voksen nok til å ta en riktig beslutning, for det er ikke særlig kult å leve med all slags crap svidd inn i huden, som man en eller annen gang på fylla synes var dødskult. Heheh.

Noen av dere som har tatoveringer eller som planlegger å ta noen? 

Love you all ♥

Annonse