MORE IS MORE!

I min lille moteverden er det «more is more» som gjelder, og jeg føler meg mest komfortabel når jeg ser ut som et kaotisk sirkus. I dag har jeg kombinert camoprint med knallfarger og patches, og dette synes jeg er en leken og morsom miks – spesielt nå når våren har begynt å melde sin ankomst. Tenk at det ikke var nødvendig med skjerf i dag, da!? Herregud så deilig. Og på høy tid! Er det bare jeg som synes at våren har latt vente på seg altfor lenge i år?

Tee fra TopShop // Bomberjakke fra Junkyard HER // Lue fra Carhartt // Boots fra Dr. Martens // Denimskjørt fra Cubus (pimpet med strykemerker) // Strømpik fra TopShop // Ryggsekk fra H&M //Neglelakk fra OPI // Leppestift fra Glo Minerals HER

Nå skal jeg treffe jentene hos Ida, før jeg suser utover på overnattingsbesøk hos mamma og Jon. Jon stikker nemlig grytidlig til Bergen i morgen, og søndagen skal tilbringes med den nydelige mammaen min. Det skal bli så godt med en rolig lørdag, og kvalitetstid med verdens beste foreldre ♥

Hva står på lørdagsplanene i dag, fininger? Blir det en chill kveld eller liv og røre på dansegulvet?

P.s: TUNE INN PÅ TV2 kl.20.00 i dag, for å se en glad gjeng i Norges Beste! 

Love you all ♥