Annonse

MORGENRUTINER!

//Deler av innlegget er annonse

I går i 18-tiden:

Kristin: Dennis, jeg er så sjukt keen på kaviar, så vi stikker innom butikken for å kjøpe dette. Og så kan jeg bruke denne i morgeninnlegget mitt i morgen, for da kan jeg skrive litt om mine morgenrutiner, og rutinene innebærer jo en frokost, og det kan jeg ta bilder av, sant? Og så skal jeg jo faktisk fortelle leserne mine om et nytt prosjekt som inkluderer kaviar, så da blir det perfekt. Hører du hva jeg sier?

Dennis: Ja!

Kristin: Men blir du med innom butikken da? For jeg MÅ faktisk ha den kaviaren.. Hva har skjedd med kaviar egentlig? Hvorfor føler man at kaviar blir glemt? Når spiste du kaviar sist egentlig? Jeg elsker jo kaviar, men jeg glemmer å kjøpe det, og det er jo helt på trynet. Kaviar er jo et sånt koselig pålegg, er du ikke enig?

Dennis: Ja!

Kristin: Men så må jeg ha noen blomster også, er det greit? For du vet jo hvordan det er når jeg skal lage sånne frokost bloggposter, sant? Jeg synes jo at det blir litt mer innbydende om det står noen fine blomster på bordet, det blir liksom så lekkert, dessuten er det jo veldig fint med noen fine blomster, nå som leiligheten ser ut som et horehus, sant? Vi kan i hvert fall gjøre det litt koseligere med noen blomster. 

Kristin går inn på Mestergrønn. 

Dennis: Kristin, hva skal du nå? Vi skal hjem for pokker!!

Kristin: Hæ? Hører du ikke hva jeg sier?? Jeg har jo sagt at jeg trenger noen blomster for å lage en fresh bloggpost i morgen tidlig. 

Dennis: Hæ? Det har du ikke sagt!

Kristin: Vet du hva, Dennis? Nå må du begynne å høre etter. Det tar to sekunder. Hold denne her litt, så kommer jeg snart…

Hahahah, skjønner dere eller? Dette er så standard, men jeg fikk fatt i både blomster og kaviar, og sitter nå og koser meg med en god frokost. Dette er en typisk morgen for meg.. Å slenge på seg et eller annet slækt noe, ta håret opp i en dult, mekke noe frokost, og gå i gang med dagens første blogginnlegg. 

Det begynner allerede å bli noen måneder siden jeg var jeg tilstede da Mills etablerte sitt samfunnsansvarsprosjekt under navnet Matro. Den gikk i all enkelhet ut på å ta matroen tilbake. At det er så mye hysteri og pes med slankekurer, kostholdsråd, dietter, smoothier osv at det skaper uro. Mat-uro. Det var noe som jeg valgte å engasjere meg i, og det engasjerte meg så til de grader. De som har lest en del på bloggen min vet at jeg kan irritere meg over ekspertstemmer der ute, og artikkelen «All frukt er godteri«, var vel det som virkelig fikk meg til å ta tak, og engasjere meg i temaet én gang for alle. At frukt er godteri du liksom, HELL NO!

Det Mills når gjør, som jeg synes er ganske herlig, er at akkurat dette med å finne matro, har blitt en del av merkevaren. Være litt nedpå. Ha glimt i øyet, og la mat være mat. Er det ikke deilig? Jeg synes det er så fint og ikke minst befriende – jeg har i hvert fall funnet matroen 100%. It feels so good!

Men over til denne digge kaviaren.. For meg er kaviar på sett og vis akkurat det matro dreier seg om. Stå opp. Få i seg noe mat man liker – helt uten å tenke på hva det inneholder. Nå er jo ikke kaviar noe usunne greier – snarere tvert i mot. Men for meg er det ganske uvesentlig. Lyse rundstykker eller frokostblanding med syltetøy MED sukker? Det spiller ingen rolle, frokost er frokost, og den skal smake godt!

Nå sporer jeg litt av igjen, som jeg alltid gjør, haha.. Jeg prøver jo å snakke om kaviar her, og nå har Mills altså satt det hele ut i livet på en måte som jeg både rister på hodet av, ler av og synes er ganske rart. Men også fint. I 11 måneder skal de streame noen tønner fylt med rogn, som neste måned skal bli til kaviar. Det er nemlig en mye større jobb enn man skulle tro, og det hele kickes i gang på onsdag på SuperslowTV.com. Jeg slenger med traileren i bunnen av innlegget, den er så awesome, haha!

Prosjektet er jo kanskje det rareste slooowTV-prosjektet i Norge så langt (kanskje like etter de som sang salmeboken fra A til Å, hahaa), men likevel? Rart og fint på samme tid! Jeg smiler.. 

Haha, for et snodig innlegg.. 

Digger dere, måtte starten på dagen bli fantastisk, så sees vi litt senere 

LOVE YA!

Annonse