Annonse

MORGENSTUND HAR GULL I MUNN

God morgen, superstars ♥

Jeg har sovet sååå godt, og det er sikkert fordi at jeg har fått verdens fineste Betty på besøk. Hun kom i går, så da hygget vi med indisk take away og Robinson. Hun får jo ikke sett episodene fra Danmark, så i går kveld hadde vi et realt Robinson-maraton. 

Nå sitter vi og koser oss max rundt frokostbordet, og er det ett måltid det er skikkelig hyggelig å nyte med noen man er glad i, så er det faktisk frokost. Er dere ikke enig? Spesielt koselig er det nå på denne årstiden, når det er mørkt og trist ute helt frem til lunsjtider… Da gjelder det å fyre på stearinlysene og radioen for å virkelig finne godstemningen, og når koppen fylles med deilig kaffe er morgenstunden komplett. Er det én ting jeg faktisk ikke kan leve uten, så er det kaffe!


Denne mørketiden, dere… SÅ koselig men allikevel så ufattelig trist. All cred til dere som faktisk må stå opp før fuglene fiser og når det er så bekmørkt at man føler man står opp midt på natten. Det er jo altfor vanskelig å komme seg ut av sengen på mørke, kalde dager, men da er jo som sagt denne kaffen og radioen gode venner i nøden. Hehe. 

Etter litt mailboks cleenup skal jeg utover til mamsen som kom hjem fra Spania i går, så da skal vi snakke og kose oss før Bettyen joiner oss til middag etter hun er ferdig på jobb. Deilig dag med deilige mennesker, så nå vil jeg bare ønske dere alle en fantastisk fin dag, og så skrives vi litt senere. 

Uendelig glad i dere, og tuuusen takk til alle som har nominert StyleConnection til Vixen Blog Awards. Dere er så innmari fin ♥

SMASK

Annonse