MORGENSTUND MED MINI

For en deilig lørdagsmorgen… Vi sov til klokken ti, og deretter tok vi sakte men sikkert fatt på dagen. Og siden det tross alt er lørdag, ønsket jeg å stelle i stand en skikkelig god frokost. Få ting slår en rolig start på dagen med noe skikkelig godt på bordet, og nå når Dennis er borte, måtte jeg gjøre noe ekstra hyggelig for meg selv!

Det ble testing av tre nye påleggstyper jeg fant på Meny i går, og halleluja! For de av dere som spiser plantebasert og som savner nugatti, er det bare til å gå til innkjøp av Valsoia Bontà e Salute La Crema ASAP. Dette smaker nugatti bare enda bedre, og er seriøst et must til helgekosen. Makan for et pålegg!

I tillegg til La Crema, fikk jeg også testet den nye og supergode grønnsaksposteien til Mills. Så sjukt digg! Den smakte nesten som ovnsbakt leverpostei som jeg har savnet, og det gjorde meg så glad. Mye godsaker på frokostbordet her i dag, med andre ord.

Nå sover Falk i vognen utenfor, og om ikke så lenge skal vi møte Setare, Helle og tvillingene på en aldri så liten lørdagsbrunsj! Solen skinner og lørdagen er så langt så bra den kan bli. Hva står på planen deres i dag, fine mennesker?