Annonse

MORNING IN BED

God morgen, skjønninger ♥

Det bildet under her er knipset Dennis av meg på Ibiza, og nå passer det veldig godt til settingen. Jeg sitter nemlig sånn akkurat nå.. I min egen seng, riktignok.. Som IKKE er på langt nær så myk som denne, og som ikke har en såpass rå gavl bak sengen. Jeg har ikke på meg en sånn superdigg morgenkåpe heller, for en sånn har jeg ikke i det hele tatt, men utenom det er alt ganske likt. Meg, usminket, i sengen, med en kopp kaffe. Tenkende.. 

Jeg bare tok en rolig morgenstund på soverommet i dag, og her blir jeg værende til jeg har ryddet hele mailboksen.. Jeg får så vondt i rygg og skuldre av å sitte med dataen foran meg på spisebordet, så nå måtte jeg rett og slett ha litt variasjon. Det kontoret mitt må jeg bare innse at jeg aldri har tid til å dra til (haha), så nå er jeg på jakt etter noe som er enda nærmere cribben. Jeg ser også for meg noe som er enda større hvor jeg har plass til showroom og en stor og deilig lounge med masse fargerike puter og pledd, men det er en helt annen historie..

Alright.. Tilbake til denne morgenstunden.. I sengen.. Med kaffen i hånden og data’n på fanget.. OG Fokus ved siden av meg selvfølgelig.. Lille bebisen min som er så irriterende herlig. Han vil aller helst ligge oppå tastaturet, nemlig.. Åh! Jeg kan jo ikke bli sur på han.. I dag skal han bades og på torsdag skal han til frisøren. Nå skal Fokus bli løve, og herreguuuud så forbanna rå han kommer til å bli. I tillegg er det på tide å klippe av all den varme pelsen som har gitt han heteslag gjennom hele sommeren. Nå blir han godt rustet til den nye hetebølgen som kommer til oss i helgen.. 

Nei nå bare skravler jeg.. Nyt dagen så lenge, så snakkes vi snart. Jeg må gjøre meg ferdig her nå og deretter blir det kåring av månedens leser. Jeg har selvfølgelig ikke glemt den! Wuuhuuuu ♥

LOVE YOU ALL 

Annonse