Annonse

MORNING SET UP

God morgen, skjønninger ♥

I dag våknet vi til måkeskrik, fuglekvitter og solstråler som strålte inn gjennom gardinene, og et lite øyeblikk følte jeg at jeg var på en hytte ved sjøen. Åh! Beste måten å våkne på det her, og nå hygger jeg med magasiner, kaffe og blogg før vi skal ta fatt på denne deilige fredagen. FOR en dag! Nå begynner denne bypåsken å ligne noe, og etterhvert skal vi komme oss til sentrum for å tusle litt rundt og spise en god frokost på en av de hyggelige kaféene som finnes her. 

Det finnes ikke en bedre morgenstund enn en som er superslow og som tilbringes i sengen med kjærleiken. Vi har det så vanvittig bra sammen, og nyter tiden i hverandres selskap. Guuuud som jeg gleder meg til vi blir samboere, og til jeg kan få gleden av å våkne sammen med verdens deiligste mann, hver eneste dag! 

Hvordan behandler denne fredagen dere så langt, fininger? Skinner solen der dere befinner dere? 

By the way, så har jeg selvfølgelig opprettet en StyleConnection-bruker på Instagram. Følg med HER for juicy og kolleksjonsrelaterte updates. HURRAAAAA!

Klem i fleng ♥

Annonse