Annonse

MORNING THOUGHTS

Brrr..

Satan det er så innforjævlig kaldt her hos meg.. Så kaldt at jeg sitter og skjelver liksom, men tror dere jeg gidder å gå ned i boden for å hente en ovn? Ikke pokker.. Giddalause meg sitter heller her og fryser.. Inntullet i pledd og med tøfler på beina.. Alt for å ikke gå de 20 meterne, liksom. Haha! 

Jeg fant noen feelgood-bilder i akrivet fra Tallinn som jeg ikke har vist dere, og her fant jeg jo enda en sånn vinduskarm jeg har så lyst på. Så da måtte jeg jo bare få Dennis til å knipse noen bilder mens jeg satt der i lykkerus og tittet ut i horisonten. Jeg MÅ ha en sånn vinduskarm, så når jeg en eller annen gang i mitt livet blir voksen og rik, så skal jeg kjøpe et krypinn som KUN består av store vinduskarmer, haha! 

Men dere.. Jeg har fått en hel haug med henvendelser i forbindelse med denne Fotballfrue-saken, og jeg ser at mange av dere ønsker å høre mine meninger. Hvor skal jeg begynne..

Dette er virkelig uheldig for ekteparet ute i Siljan, og hva som egentlig foregår der ute er virkelig ikke lett å forstå. At LK kommenterer under andre navn forundrer meg ikke i det hele tatt – såpass spydig som han har vært mot flere lesere i såpass mange tilfeller. At de utgir seg for å være både leger og jordmødre er helt ubegripelig, og jeg kan ikke fatte og begripe hva de egentlig tenker på! Sannheten kommer alltid for en dag, og i det siste har det kommet frem altfor mange uheldige hendelser på Fotballfruefronten. 

Det som provoserer meg enda en gang er offerrollen fotballfruen inntar. Hun går igjen ut og skriver et tårevått innlegg om hvor forferdelig hun har det, hvor synd det er på henne, og hvor vanskelig det er å være en offentlig person som hver eneste dag blir utsatt for nettmobbing. Hvis det er så vanskelig å hanskes med denne nettmobbingen – at du faktisk bryter norsk lov og legger opp falske identiterer for å fremme seg selv og egen sak, da er det vel seriøst på tide med en liten pause. Hun kan faktisk ikke lenger legge skylden på leserne sine.. Hun har selv valgt dette «yrket», og har selv plassert seg i uheldige situasjoner som får kraftige konsekvenser. Etter alt som har skjedd er det svært vanskelig å ta paret seriøst, og jeg har store problemer med å tro på noe av det som blir skrevet og sagt.

Hadde jeg vært Caroline, hadde jeg faktisk lagt ned hele bloggen for en periode, for å ta en real tenkepause. Rett og slett fordi det ikke ser ut til at hun takler presset lenger.. Hun kan ikke ha det bra med seg selv, ekteparet kan ikke sove godt om nettene, og dette kan ikke være godt for verken helse eller familieliv. Det må være så forferdelig for henne, og situasjonen hun befinner seg i nå kan ikke være særlig alright. Jeg unner henne ikke det hun går igjennom nå, hun er jo bare et menneske som fortjener å ha det bra, men nå har det gått litt for langt. 

Selvom bloggen min ikke er i nærheten av så stor som Fotballfrues, har også jeg opplevd mobbing og drittslenging av den litt kjipe sorten. Jeg har blitt kalt både apekatt og mann, stygg og ufresh, men jeg har da aldri følt behovet for å fake en identitet som lege eller andre offentlige titler i mitt eget kommentarfelt, for å bevise for mine lesere at Kristin Gjelsvik er verken mann eller apekatt. LOL!

Nei, dere.. Mer enn dette trenger jeg ikke tilføye, men jeg ønsker helt på tampen å sende noen gode vibber til fruen og mannen.. Jeg håper de kommer seg igjennom dette! 

Hva mener dere om saken? Les gjerne brevet jeg skrev til Caroline i forbindelse med bilderetusjeringen HER

Nyt dagen så lenge.. Nå må jeg få varmen i kroppen ved hjelp av en glodvarm dusj, haha!

LOVE YA’LL ♥

Annonse