Annonse

MORNINGS LIKE THIS…

.. Er ikke like idyllisk i virkeligheten som det ser ut til på bildene, haha!

God morgen, darlings ♥

Kjøkkenet er fullt av smoothie, som by the way ser bedre ut enn den smaker. Det er banan i den. Jeg liker ikke banan. Hvorfor i helvete tok jeg banan i den lurer jeg på, mens jeg snart skal skrubbe som en gal for å få bort alle spor etter banan og blåbær før avreise til Bergen. Bittelitt morgenkos fikk vi riktignok tid til, med morsom høytopplesing fra New York Bekjennelser.. Husker dere at jeg fortalte om denne boken i fjor? En heit og sexy sak som byr på mye lidenskap og crazyness, så nå går jeg gjennom hele boken enda en gang, men med Dennis på slep. Man blir jo så inspirert, haha!

Opp med en hånd de som tror jeg klarte å bli ferdig med det jeg skulle i går da!? Noen som tror at jeg kom så langt som til pakkingen?

Hell no.. Så det må jeg gjøre i hui og hast etter at jeg har publisert dette innlegget.. Og jeg som suger på å pakke! Jeg som lider av beslutningsvegring klarer jo aldri å bestemme meg for hva jeg skal pakke med, sånn siden jeg blir nødt til å begrense mengden. Jeg har sånn elsk-hat forhold til å pakke.. Et sånt forhold som jeg også har til IKEA! Man elsker det fordi man blir så glad, giret og inspirert, men samtidig så hater man det som pesten. Gi meg styrke!

Ryktene tilsier jo på toppen av det hele at jeg reiser ned til minus tjue grader, så hva pokker pakker man med seg da, egentlig? Blir ikke mye funky fresh i tjue minus vett, og skinnjakken kan jeg bare legge igjen hjemme. Jeg har ikke klær til thue minus.. Søren heller.. Nå fikk jeg stress, haha!

Så idyllisk atte.. LOL!

Og dere? Skjønne polaroider funker jo utmerket som det man legger i boken for å finne tilbake til siden.. Altså.. Jeg har fullstendig jernteppe nå, og måtte nettopp Google «hva heter det som ligger inne bøker som hjelper deg å finne tilbake til siden«, i et desperat forsøk på å finne ut av det. Haha! Kan noen please fortelle meg hva det heter? For det heter jo noe bestemt noe, sant? Selvom det er helt ubetydelig har det likevel blitt et must for meg å finne ut av det.. You know the feeling, right? Hehehe..

Nei nå fjaser jeg mens klokken løper fra meg.. Skrives fra Bergen, vakre venner ♥

KJØSS

Annonse