Annonse

MORSDAG: 8 GODE TIPS!

Hallo fra vinteren i Oslo!

Vi måtte måke oss frem til inngangsdøren i går, haha. Det skulle visst ikke mer til enn to dager på reisefot, før hele passasjen var snødd igjen. Makan! Denne snøen kommer nok sikkert til å bli liggende til langt ut i april, men jaja… Det er jo tross alt vinter, så vi får jo bare akseptere og sette pris på at vi faktisk har disse fire årstidene! Dessuten har vi vel ikke lov til å klage på noe som helst, etter den vanvittige sommeren vi hadde i fjor!

Anyways… Vi har noe langt viktigere å prate om enn snømengdene i hovedstaden, nemlig morsdagen på førstkommende søndag. De fantastiske mødrene våre fortjener jo egentlig en hyllest hver eneste dag, men på selve morsdagen synes jeg det er på sin plass med ekstra oppmerksomhet. I dagens innlegg tenkte jeg å dele noen tips til hva du kan gjøre for mammaen din på søndag – rett og slett fordi hun fortjener det!

♥ SMS: Å sende en hyggelig melding er den enkleste og rimeligste måten å glede mammaen din på. Og hvis hun bor langt borte, eller hvis dere ikke har daglig/ukentlig kontakt, kan en koselig tekst bety enormt mye. Legg litt ekstra kjærlighet i meldingen, og fortell henne hvorfor hun er verdens beste mamma.

♥ Spa: Hva med å overraske mammaen din med spa? Om lommeboken tillater det, er det vel ikke noe hyggeligere enn å tilbringe en hel dag på spa sammen, for total avslapning og gode samtaler. Samvær og velvære er nøkkelen her, og dette vil være noe dere begge to vil få stor glede av!

♥ Uventet besøk: Hvis hun ikke bor så altfor langt unna, er det jo ikke noe som er koseligere enn å dra på uventet besøk til henne på søndag, og overraske henne med deilig bakst. Dette vil hun garantert sette pris på!

♥ Bidra der det trengs: Kanskje mammaen din kunne trengt en hjelpende hånd i huset? Hva om du drar på besøk, ber henne ta seg en lang dusj eller et varmt bad, mens du støvsuger og vasker? Da kan hun nyte resten av søndagen i nyvasket leilighet, mens du blir i ekstra godt humør over å glede en som betyr mye for deg!

♥ Foto: Hva med å fremkalle et bilde av dere to, for så å ramme det inn? Bilder er alltid koselig å få, så har man noe hyggelig å titte bort på hver eneste dag. Gi et tilhørende kort hvor du lister opp 10 ting som gjør mammaen din spesiell – dette vil hun sette pris på!

♥ Blomster: Er det noen som ikke blir glade for en vakker blomsterbukett? Alle mødre blir glade for en fin bukett!  Om hun bor langt unna kan du få dem levert på døren – dette vil bli en gledelig overraskelse! Pass på å bestille før søndag!

♥ Middags-date: Inviter mammaen din på middag. Disk opp med noe du vet hun liker skikkelig godt, og server gjerne en god rødvin til måltidet. Hva med å slå på stortrommen, og invitere på en deilig 3-retters? God mat og gode samtaler over bordet – det blir ikke bedre!

♥ Fotobok: Om dere har gjort mye hyggelig sammen det siste året, kan det jo være superhyggelig å lage en fotobok til mammaen din, som inkluderer mange fine minner fra året som har gått. Lag gjerne en liten variant, som hun kan ha med seg i vesken når hun skal ut å reise. Så har hun noe hyggelig å se på når hun sitter på toget eller på flyet!


Jeg skal i hvert fall gjøre noe skikkelig hyggelig for mamma på søndag, og jeg gleder meg allerede! Er det én som fortjener en hyggelig oppmerksomhet, så er det henne ♥

Klokken tikker, og om ikke så lenge får besøk av VG. Og det betyr at jeg må kaste meg rundt, og haste-rydde før det ringer på døren, phew!

Nyt torsdagen, fininger!

Annonse