Annonse

MOUNTAIN DETAILS

«Bettyyyyy… Bloggen! Hjeeelp, jeg har glemt bloggeeeen», «Eeeh, no worries! Vi tar bare noen sånne detaljbilder av det du har på deg i dag, sant? JADAAAA»…. 

Og SÅNN går no dagene. Det er faktisk sinnsykt vanskelig å oppdatere fra fjellet, men jeg regner vel egentlig med at de aller fleste av dere egentlig er opptatt med andre ting i disse dager. Eller? Her kommer ihvertfall endelig et meget forsinket blogginnlegg, med noe SÅ spennende som detaljer fra dagens fargerike fjellantrekk. Jada!

Lue fra Carhartt (her) // snowboardjakke fra Nike // snowboardbukse fra CLWR (her) // Frogskins fra Oakley (her) // Nike Air Max på beina // sokker og hoodie fra Roxy 

Ellers så går dagene med til gode samtaler og kvalitetstid, og det mest komiske av alt er at vi alle merker at vi begynner å bli altfor gammel for denne plassen. Tenk at VI, spesielt JEG, Kristin Elisabeth Gjelsvik, faktisk kan uttale at jeg er ferdig med Hemsedal. Jeg, liksom? Jeg som alltid har elsket denne plassen mer enn noe annet… Som alltid har vært mest giret på afterski, og som alltid har vært mest klar for en firedagers fest!

Hhahaha, tidene forandrer seg visst, og det er faktisk ekstremt deilig at man ikke er stuck i begynnelsen av tyveårene for resten av livet, OG at det faktisk føles helt ok. Jeg merker at jeg har blitt en skikkelig voksen kjærestejente, og til neste år blir nyttårsfeiringen en helt annen, men før den tid skal jeg skåle meg inn i det nye året med de fantastiske venninnene mine ♥

Image and video hosting by TinyPic

Annonse