Annonse

MOVING DAY

Solstråler, å HERREGUUUUD!

Jeg våknet klokken halv syv av meg selv i dag og bare, «JOOOHOOOOOOO, i dag kan jeg begynne å flytte», og spratt deretter opp av sengen. Jeg sitter nå og slurper i meg morgenkaffen, før jeg skal gå i gang, for i går skrev jeg kontrakt, og i dag kan jeg begynne å få tingene mine på plass. 

Herlighet, jeg er så giret og gleder meg så sinnsykt til å vise dere bildene av min nye og helt fantastiske leilighet. Noen som gleder seg til å bli med på omvisningen?

Sånn ser det forresten ut her i cribben… RImelig stusselig, men samma det… Jeg flytter og er klar for en ny og fantastisk tid på Løkka. Pussig det der med flytting, og hvilken effekt det har på deg. Jeg glemmer aldri den herlige følelesen av å flytte helt for seg selv her i Oslo for tre år siden. Det var jo akkurat blitt slutt med min daværende samboer, og alt jeg ville var å komme meg bort fort som faen. Denne leiligheten dukket opp, vi fikk solgt leiligheten vår i Bergen, og plutselig… 3 uker etter bruddet, kunne jeg glede meg over å starte et nytt og bedre liv i hovedstaden. 

Jeg bodde her i nærmere tre uker uten et eneste møbel… Kun en overmadrass som seng og to klappstoler å sitte på, men det var liksom ikke noe problem. Jeg hadde det så sinnsykt bra med tanken på at jeg var på vei inn i en ny og spennende epoke i livet mitt. At leiligheten var tom og stusselig, hadde ingen ting å si. 

Den samme følelsen sitter jeg med nå også. En ubeskrivelig deilig følelse, og en tanke om blanke ark, og en enda mer spennende hverdag. Love it!

Vi skrives senere, skjønne lesere. Nå skal det bæres, svettes og flyttes! Hehe 

Annonse