Annonse

MUCH NEEDED

Jeg hadde glemt hvor sjukt glad man blir av å scrolle seg gjennom Weheartit. Dette har i alle år vært en av mine favorittsteder når det kommer til påfyll av inspirasjon, og når jeg nå klikket meg inn på dette inspirerende, og herlige universet, kjente jeg at denne inspirasjonen kom snikende. Inspirasjon til å le, reise, nyte, leve, fotografere, dele…

Bilder som disse jeg har satt sammen i kollasjene over og under her, gjør meg rett og slett glad. Stemningsbilder i en happy setting er noe av det beste jeg vet, og derfor er jeg nok ekstra glad i å blogge når jeg befinner meg på steder hvor jeg kan ta neopp slike freshe stemningsbilder. Bilder av en deilig stemning, solnedgang, mat, sprudlende drinker, hav, strand, folk, farger og palmer. Åh – jeg kjenner det kribler i hobbyfotograf-fingrene etter å komme frem til Spania. Jeg teller ned dagene, og på mandag er det bare 10 dager til avreise. Jeg gleder meg max, og lover å være ekstra flink til å knipse herlige snapshots!

Jeg har forøvrig vært i sjappa i dag, og har kost meg med glade kunder, gøy musikk, og kaffe i koppen. Lørdager i butikken er noe av det kjekkeste som finnes, og jeg nyter hvert minutt. I kveld blir det mer hang out med jentene og lille Jax. Han har blitt så stor, og nå er det ekstra gøy å være tante. Han ler og smiler så mye, og i går sovnet mens han lå strak ut oppå meg – det tar jeg som tidenes tillitserklæring, haha.

Har dere planer for kvelden, fininger?

Annonse