Annonse

MULTITASKING

Levere Fokus til dyrlege, kjøre Dennis på jobb, levere styles til foto, kjøre til IKEA, kjøre hjem, støvsuge og vaske. Phuu.. Og så ringer det på døren, og der står fotograf og journalist som skal lage «hjemme hos» reportasje. Og der står jeg.. Med håret til alle kanter, iført en schtøgg singlet og en utvasket joggis, med moppen i hånden og bare, «hæææ, skulle dere være her nå allerede??«.. 

Hhahaah.. Der har dere meg, vett. Så jeg skal love dere at det var en noe stresset bergenser som føk rundt her i sted. Jeg fikk moppet ferdig, jeg fikk kledd meg opp i noe freshere, og vi har nå lagt bak oss fire herlige timer med foto og intervju. Jeg gleder meg til å se det endelige resultatet.. 

Det er ikke mange bildene jeg har å by på i dagens første innlegg, men noe er bedre enn ingenting. Jeg står nok en gang på farten, skjønner dere.. For nå skal jeg på visning for andre dag på rad, bare sånn for å sjekke ståa, og så har jeg en døsig og nyoperert Fokus i armene, som skal få all verdens oppmerksomhet. Livet, ass!

Men jeg er her, altså.. Jeg henger bare litt etter! 

Snakkes senere.. Jeg har en kjekk oppdatering på lur.. 

SMASK

Annonse